Maria Buză, mesaj pentru marele câştigător de la TCDU: "Bravo, Pepe! Eu îl felicit din toată inima pe acest prieten, artist şi OM"

Maria Buză a fost una dintre cele mai spectaculoase prezenţe din cel de-al patrulea sezon "Te cunosc de undeva!".

Maria Buză a fost una dintre cele mai spectaculoase prezenţe din cel de-al patrulea sezon "Te cunosc de undeva!".

În marea finală, ea a ocupat locul doi, după ce s-a transformat în Madonna. Vedeta i-a transmis un mesaj emoţionant lui Pepe, marele câştigător al sezonului patru.

"Bravo, Pepe! Eu îl felicit din toată inima pe acest prieten, artist şi OM. Pepe e un băiat extraordinar de talentat şi foarte muncitor. El e unul dintre artiştii care a venit să mă susţină la primul meu concert de la Sala Palatului, aşa că îi mulţumesc încă o dată şi îi sunt alături oricând va avea nevoie de mine. Să trăieşti, campionule!", a scris Maria Buză pe pagina sa de Facebook.

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri