Marian Râlea și Ana Ciontea, destine reunite pe platoul de filmare al serialului Sacrificiu

Marian Râlea s-a pregătit să devină constructor, în timp ce Ana Ciontea a fost profesoară în Franţa. Sunt detalii mai puţin ştiute din viaţa celor doi actori, care şi-au descoperit vocaţia în anii 80. Colegi în facultate şi pe scenă, cei doi se reîntâlnesc acum pe platourile de filmare ale serialului Sacrificiul. Am mers şi noi acolo şi-am aflat ce alte lucruri îi unesc. 

Marian Râlea s-a pregătit să devină constructor, în timp ce Ana Ciontea a fost profesoară în Franţa. Sunt detalii mai puţin ştiute din viaţa celor doi actori, care şi-au descoperit vocaţia în anii 80. Colegi în facultate şi pe scenă, cei doi se reîntâlnesc acum pe platourile de filmare ale serialului Sacrificiul. Am mers şi noi acolo şi-am aflat ce alte lucruri îi unesc.

Până să îşi găsească vocaţia, Marian Râlea a lucrat în construcţii. Întâi în liceu, apoi şi în facultate. Micile manopere pe care le făcea l-au ajutat să se întreţină în perioada studenţiei.

”In primul rând, se deschisese la Braşov acest Liceu de Construcţii şi mama a spus "Mă băiatule, fratele tău vrea să se faca actor, măcar du-te tu si fă o meserie. Fă-te constructor, că vezi acolo, mai iese dintr-o zugrăveală. Mama a avut dreptate, pentru că pe urmă, în Facultatea de Teatru, mi-am ţinut facultatea, pentru că nu prea erau bani mulţi acolo, cu zugrăveli, şi mi-a prins bine acest liceu de construcţii.

Pasiunea pentru actorie a dobândit-o d ela fratele lui. Şi nu a renunţat până nu a ajuns pe secnă, indiferent de sacrificii. La un an după terminarea studiilor a primit şi primul rol într-un film.", a mărturisit Marian Râlea.

Mergeam, făceam grupe, mergeam pe la oameni prin casă, unii ne dădeau afară, alţii, dacă erau mulţumiţi, ne mai dădeau şi un bănuţ. M-am întreţinut şi altfel, am facut şi mărţişoare, şi aşa mai departe, că aşa erau vremurile de atunci.”, a mai povestit actorul.

Tot după un an de la terminarea studiilor debuta în film şi Ana Ciontea. După un timp, actriţa a pleacat în Franţa unde a deschis un alt capitol al vieţii de artist: interpretează şi predă în limba franceză.

”Acest episod din viata mea îl încadrez la capitolul mari surprize. M-a întregit ca om, m-a format, am avut suişuri şi coborâşuri, pentru că fiind o experinţă nouă, nu m-am dus cu un carneţel în care scria cum să reacţionez, cum să fac, ce să fac. Limba franceză o vorbeam, dar ea trebuia să devină limba sufletului meu, ca să pot să joc teatru. De aceea, experienţa a fost uluitoare, pe toate planurile.

Cu toate acestea, dorul de casă a fost mai puternic aşa că s-a întors. Mi-era dor de lucruri câteodată ciudate, de livada mea din satul în care am crescut, de o prietenă a copilăriei.”, a povestit actrița.

După 30 de ani de când au jucat împreună prima dată, Marian Râlea şi Ana Ciontea se întâlnesc din nou pe platourile de filmare ale serialului Sacrificiul. Elena şi Relu sunt un cuplu ce a trecut prin multe momente grele şi de neînţeles. Intreaga poveste a familiei Popescu o puteţi urmări din toamnă, la Antena 1.

În povestea serialului, parteneră îi este chiar Ana Ciontea, prietena lui şi fosta colegă de facultate. Puţini ştiu că actriţa a fost plecată mai mulţi ani în Franţa, acolo unde a urcat pe scenă şi a interpretat în limba franceză.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri