Căutare Live

Mawgli asaltat de fane pentru autografe la galele live X Factor

Chiar daca au parasit competitia X Factor, Cristian Parmac, fetele de la X –treme sau Mawgli revin in fiecare saptamana la galele live X Factor pentru a-si incuraja colegii si a-si saluta mentorii. Aseara, la prima gala in care nu a mai fost pe scena, Mawgli a fost asaltat de fanele care au dorit sa ii ceara un autograf.

Au fost eliminati de la X Factor, insa drumul lor spre celebritate abia a inceput. Concurentii care au parasit galele live X Factor continua sa fie prezenti la super show-ul Antenei 1 chiar daca din postura de spectatori. Cristian Parmac, precum si Ligia, Oana si Raluca, componentele trupei X- treme s-au aflat in sala la toate galele de dupa eliminarea lor, si-au incurajat colegii, au vorbit cu membrii echipei si cu cei trei mentori, dar au si facut fotografii cu ceilalti spectatori. Exceptie nu a facut nici Mawgli, concorentul eliminat saptamana trecuta, la cea de-a treia gala live X Factor. Mai multe domnisoare din sala au tabarat aseara pe fostul concurent X Factor pentru a-i cere autografe.

Incantat, Mawgli a stat de vorba cu fiecare, a facut poze si le-a dat autografele cerute fetelor. Desi dezamagit ca a trebuit sa paraseasca competitia, Mawgli a trecut repede peste dezamagire, ajutat fiind si de mentorul sau. Mihai Morar l-a invitat pe Ovidiu Nae (Mawgli) ca si pe ceilaltit concurenti eliminati, in emisiunile pe care le modereaza la Radio Zu si Antena 2 si, mai mult, i-a organizat acestuia primul concert, invitandu-l sa cante la una dintre cele mai tari petreceri studentesti - Balul Bobocilor al unei facultati de renume din Bucuresti.

In concurs au mai ramas opt filnalisti. Alin Vaduva, Diana Hetea, Iulian Vasile (mentor Adrian Sina), Duo Voice, T&L (mentor Paula Seling), Andrei Leonte, Irina Florea si Antonia Filip (mentor Mihai Morar) sunt concurentii care au ramas in lupta pentru titlul de urmatorul super star al Romaniei si cel mai mare premiu din istoria show-urilor de gen din tara noastra - 200.000 de euro, premiu oferit de Orange. Ei vor incerca si la acest sfarsit de saptamana sa convinga publicul ca au factorul X si sa castige astfel votul si incerederea lui.

Eroii muzicii prind viata la X Factor!... Indemanarea nu are varsta la „Castigi in 60 de secunde”...
Ultimele știri