Mawgly la un pas sa piarda totul la X Factor!

Repetitiile pentru prima gala X Factor, ce va fi difuzata de Antena 1 maine seara, de la 20.20, sunt pe ultima suta de metri. Concurentii repeta zece ore pe zi, sub indrumarea mentorului lor, dar si al Crinei Mardare si a lui Tonkins Anderson. Cei 12 semifinalisti trec zilele acestea prin momente de foc. Mawgly era la un pas sa rateze prima gala live din cauza unei accidentari in timpul repetitiilor.

I-au convins pe cei trei jurati ca merita sa fie in lumina reflectoarelor, pe cea mai mare scena de sticla din Romania. Insa greul pentru ei de-abia acum incepe. Cei 12 finalisti X Factor vor trebui sa convinga de maine seara, atat juriul, cat si publicul, ca trebuie sa castige acest show. Pentru acest moment se pregatesc de saptamani bune. Repetitiile sunt pe ultima suta de metri, iar lucrurile devin din ce in ce mai complicate. Emotiile sunt cu atat mai mari pentru ca pe scena de la X Factor va interpreta duminica seara si celebra Oceana super hitul Cry Cry.

Mawgly (Ovidiu) are una dintre cele mai complicate, dar in acelasi timp, spectaculoase coregrafii din show cu care spera sa-si faca mandru mentorul. Miscarile nu i-au ridicat mari probleme tanarului care si-a inceput cariera ca dansator, insa o accidentare in timpul repetitiilor l-a adus la un pas de a rata prima gala live si probabil la un pas de a pierde totul...Mawgly si-a luxat glezna insa, din reficire a reusit sa treaca peste durere si sa continue antrenamentul. Telespectatorii il vor pute aurmari maine seara, de la 20.20, pe Antena 1 si, daca vor vrea sa mearga mai departe spre lupta pentru premiul de 200.000 de euro oferit de Orange, il vor putea vota.

Andrei Leonte, Irina Florea, Nicolae Ovidiu Nae - Mawgly, Antonia Filip (Mentor: Mihai Morar), Cristian Parmac, Diana Hetea, Iulian Vasile, Alin Vaduva (Mentor: Adrian Sina), T&L, Refresh, X treme, Duo Voice (Mentor: Paula Seling) sunt cei care isi vor duce visul mai departe in cadrul galelor live X Factor din acest weekend. Pentru ele repeta intens pana la zece ore pe zi, sub indrumarea mentorilor lor dar si sub atenta supraveghere a Crinei Mardare si a lui Tonkins Andreson, cei mai buni specialisti din Romania in training vocal si coregrafie. Pentru multi dintre ei X Factor este prima lor sansa de a canta pe o scena, in fata unui public. Pentru toti insa, galele live sunt prima confruntare cu un spectacol de o asemenea anvergura.

Concurentii au trecut printr-o extraordinara schimbare de look, vor evolua intr-unul dintre cele mai spectaculoase decoruri de televiziune, pe cea mai mare scena de sticla din Romania, beneficiaza de sprijinul celor mai buni specialisti, dar va si trebui sa dea tot ce-i mai bun din ei sambata seara, la prima gala live X Factor. Daca la etapele de pana acum a fost suficient sa cante, acum concurentii vor trebui sa arate ca au intr-adevar factorul X, adica o voce buna, prezenta scenica si charisma. Pentru a reusi, cei 12 se antreneaza intens, insa repetitiile nu sunt lipsite de incidente.

De sambata, telespectatorii isi vor putea vota preferatii pana duminica seara cand vor fi dezvaluite numele celor doi finalisti confruntati cu posibilitatea eliminarii. Cei doi vor fi cei care au insumat cele mai putine voturi. In cadrul editiei de duminica, concurentii aflati in pragul eliminarii vor avea ocazia sa interpreteze o melodie de salvare. Cel care va reusi sa impresioneze juriul cu interpretarea ei, va primi sansa de a merge mai departe si va scapa, pentru moment, de eliminare.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri