Antena Căutare

Maia Morgenstern și Valentin Butnaru le-au împărtășit experiența lor cursanților de la IMA

Cursanţii de la IMA au avut ocazia să-l întâlnească pe Valentin Butnaru, care le-a împărtăşit secretele din faţa camerei. Apoi, a venit rândul actriţei Maia Morgenstern să le explice cum se construieşte o carieră de succes.

Cursanţii de la IMA au avut ocazia să-l întâlnească pe Valentin Butnaru, care le-a împărtăşit secretele din faţa camerei. Apoi, a venit rândul actriţei Maia Morgenstern să le explice cum se construieşte o carieră de succes.

După o oră de sfaturi, trucuri, secrete, dar şi foarte mult râs, cursanţii Intact Media Academy au avut parte de o întâlnire de excepţie: Maia Morgenstern.

Celebra actriţă s-a arătat încântată de tinerii aflaţi la început de carieră, aşa că nu a ezitat să le împărtăşească din secretele ei: ”Faptul că am avut modele, am modele nu m-a făcut niciodată să îmi construiesc idoli. Îmi doresc să ajung la inima și la conștiința spectatorilor prin multe căi”.

Cu răbdare, ba chiar bucuroasă că întrebările o provocau, Maia Morgenstern a răspuns multor curiozităţi. Bineînţeles că producţia de succes "Patimile lui Isus", turnată în urmă cu peste 10 ani, nu a rămas nediscutată: ”Emotia m-a coplesit la prima întâlnire cu domnul Mel Gibson, dar am înțeles chiar de la început că mă aflu în fața unui artist. Familia a fost prima pe care am anunțat-o că da, Mel Gibson m-a ales să exist în acest film. Și dacă mă cheamă să joc și soldat 15, mă duceam. Mi-a încredințat rolul și apoi nimic nu a fost prea greu, prea obositor. Mă trezeam dimineața la 3, la 4 cel târziu începea pregătirea de filmare”.

A venit, apoi, rândul amintirilor de la începutul carierei: ”Imposibilă, nerăbdătoare, nu știam exact să îmi canalizez energia, nu știam o groază de lucruri. Probabil era și o doză de inconștiență. O doză sănătoasă de inconștiență”.

La final, Maia Morgenstern a acceptat să facă o poză de grup, împreună cu cea mai nouă serie de cursanţi Intact Media Academy şi nici nu a plecat fără să le facă o urare: „Mulți, mulți ani, emiisuni frumoase, zone cât mai diverse și mai importante de interes”.

Puteți urmări edițiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.

Publicul comercial, în creștere semnificativă la televiziunile Intact Media Group, comparativ cu 2012... Momente incendiare la ”Neatza”. Flavia și Roxana, exerciții de tonifiere incredibil de sexy!...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x