Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Miercuri, batalia pentru titlul Ligii I continua la Antena 1 si A1.ro. Astra - Rapid, in direct, de la 20:20

Confruntare decisiva in aceasta etapa a Ligii I. In urma rezultatului indecis din derby-ul Rapid – Steaua, giulestenii sunt condamnati sa castige pentru a se mentine in lupta pentru titlu. Dorinta de revansa a fostului antrenor din Giulesti, Mircea Rednic, e mai apriga ca niciodata. Nu ratati o confruntare de senzatie, Astra – Rapid, miercuri, de la 20:20, la Antena 1, A1.ro si m.a1.ro.

Rapid poarta miercuri o ultima batalie pentru mentinerea in lupta pentru titlu in Liga I. Dupa remiza de aseara cu Steaua, giulestenii sunt obligati sa castige meciul cu elevii lui Mircea Rednic pentru a-si mentine sansele la titlu.

Antena 1 trasmite miercuri, de la 20:20, un meci al orgoliilor intre doi dintre cei mai buni antrenori romani. Mircea Rednic si Razvan Lucescu au luat impreuna ultimul titlu al Rapidului, in 2003, pe vremea cand Lucescu jr. era vicepresedintele formatiei giulestene. Mircea Rednic, antrenorul ploiestenilor, vrea sa isi ia revansa dupa esecul din acest weekend cu FC Vaslui, iar Spadacio vrea sa le demonstreze suporterilor si oficialilor giulesteni ca au facut o greseala in momentul indepartarii acestuia din Giulesti.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Foto: gsp.ro

Recomandari