Antena Căutare

Mihaela Călin, despre pasiunile dincolo de pupitrul ştirilor!

Când nu este în redacţia Observatorului, Mihaela Călin citeşte, merge la teatru sau călătoreşte. Deşi şi-a dorit mereu să fie actriţă, viaţa a dus-o pe un alt drum... unul care, spune ea, o împlineşte ca om

Mihaela Călin

Facebook

Când nu este în redacţia Observatorului, Mihaela Călin citeşte, merge la teatru sau călătoreşte. Deşi şi-a dorit mereu să fie actriţă, viaţa a dus-o pe un alt drum... unul care, spune ea, o împlineşte ca om

Născută în Drobeta Turnu Severin, prezentatoarea Observatorului 13:00 şi 16:00, Mihaela Călin şi-a dorit, ca orice copil, să devină actriţă, însă nu şi-a imaginat că viaţa are alte planuri pentru ea. A absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice şi Comunicare în Timişoara, iar în 2003 lucra deja în radio. Doi ani mai târziu avea loc şi debutul său în televiziune, în cadrul unul post local timişorean, iar în 2008 intra în marea familie a Antenei 1.

În vârstă de 30 de ani, Mihaela recunoaşte că a avut un curaj imens pentru a ajunge aici. "Nici acum nu-mi dau seama ce curaj nebun m-a împins pe mine, o fată cuminte şi la locul ei, să mă mut în Bucureşti, tam-nesam, într-o vară, doar cu o valiză în mână. Şi nici ce m-a determinat să fac un pas în faţă într-un moment foarte sensibil şi să vorbesc în faţa unor şefi care mă intimidau numai cu prezenţa, ca să cer voie să dau o probă pentru Observator. Cred că a fost destinul. Dar în restul timpului a fost foarte multă muncă.”

A făcut sacrificii, dar a avut susţinerea celor dragi, care i-au dat putere să meargă mai departe. În timpul liber îi place să se odihnească activ. Citeşte foarte mult, din fotoliul său confortabil, lângă care a aşezat o măsuţă pentru laptop şi două veioze, „una cu lumină albă pentru când citesc şi una cu lumină roşie pentru când mă plimb pe Internet", povesteşte Mihaela.

Merge des la teatru, închiriază filme şi adoră muzica bună. Nu caută liniştea, ci dimpotrivă. „Îmi place lupta, îmi place să-mi frământ mintea şi sufletul şi să descopăr mereu lucruri noi despre mine şi lucruri vechi despre lume pe care eu le văd cu ochi imaculaţi. Nu mă sperie dezechilibrele, dar mă feresc să cad.”

Observator 19:00: Aflaţi cum de a fost posibilă tragedia atletei Mirela Lavric... Cornelia Orleanu, finalistă ”Next Star”, a poposit la ”Acces Direct”, în drum spre marea finală...
Zodii care iubesc persoana greșită pe 3 aprilie 2023. Nativii care au probleme pe plan amoros
Inima poate știe ce vrea, dar uneori cealaltă persoană nu simte același lucru. Ultimul lucru...
Horoscopul zilei de 3 aprilie 2023. Racii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 aprilie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Coafuri din anii ’70 care sunt iar la modă. La ce tunsori s-au întors femeile din lumea întreagă
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x