Mihaela Călin, despre pasiunile dincolo de pupitrul ştirilor!

Când nu este în redacţia Observatorului, Mihaela Călin citeşte, merge la teatru sau călătoreşte. Deşi şi-a dorit mereu să fie actriţă, viaţa a dus-o pe un alt drum... unul care, spune ea, o împlineşte ca om

Mihaela Călin

Facebook

Când nu este în redacţia Observatorului, Mihaela Călin citeşte, merge la teatru sau călătoreşte. Deşi şi-a dorit mereu să fie actriţă, viaţa a dus-o pe un alt drum... unul care, spune ea, o împlineşte ca om

Născută în Drobeta Turnu Severin, prezentatoarea Observatorului 13:00 şi 16:00, Mihaela Călin şi-a dorit, ca orice copil, să devină actriţă, însă nu şi-a imaginat că viaţa are alte planuri pentru ea. A absolvit Facultatea de Ştiinţe Politice şi Comunicare în Timişoara, iar în 2003 lucra deja în radio. Doi ani mai târziu avea loc şi debutul său în televiziune, în cadrul unul post local timişorean, iar în 2008 intra în marea familie a Antenei 1.

În vârstă de 30 de ani, Mihaela recunoaşte că a avut un curaj imens pentru a ajunge aici. "Nici acum nu-mi dau seama ce curaj nebun m-a împins pe mine, o fată cuminte şi la locul ei, să mă mut în Bucureşti, tam-nesam, într-o vară, doar cu o valiză în mână. Şi nici ce m-a determinat să fac un pas în faţă într-un moment foarte sensibil şi să vorbesc în faţa unor şefi care mă intimidau numai cu prezenţa, ca să cer voie să dau o probă pentru Observator. Cred că a fost destinul. Dar în restul timpului a fost foarte multă muncă.”

A făcut sacrificii, dar a avut susţinerea celor dragi, care i-au dat putere să meargă mai departe. În timpul liber îi place să se odihnească activ. Citeşte foarte mult, din fotoliul său confortabil, lângă care a aşezat o măsuţă pentru laptop şi două veioze, „una cu lumină albă pentru când citesc şi una cu lumină roşie pentru când mă plimb pe Internet", povesteşte Mihaela.

Merge des la teatru, închiriază filme şi adoră muzica bună. Nu caută liniştea, ci dimpotrivă. „Îmi place lupta, îmi place să-mi frământ mintea şi sufletul şi să descopăr mereu lucruri noi despre mine şi lucruri vechi despre lume pe care eu le văd cu ochi imaculaţi. Nu mă sperie dezechilibrele, dar mă feresc să cad.”

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Ganache de ciocolată. Rețeta celei mai simple creme pentru torturi și prăjituri
Dacă te-ai hotărât să le prepari celor dragi un desert și nu știi cu ce cremă să îl combini, îți recomandăm rețeta de cremă ganache de ciocolată. Este rețeta celei mai simple creme pentru torturi și prăjituri. Nu ai nevoie decât de două ingrediente principale plus aromele preferate.
Catine.ro
Ultimele știri