Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Mihaela Radulescu lider de audienta si cu a doua editie "Intre prieteni"

Super show-ul intre prieteni s-a pastrat si ieri in topul preferintelor telespectatorilor. Oameni deosebiti, umor si muzica de calitate, momente inedite, acestea au fost doar cateva dintre surprizele pe care Mihaela Radulescu le-a pregatit pentru telespectatorii sai.

Ieri la Antena 1, romanii au descoperit diferiti artisti sau vedete autohtone in ipostaze neobisnuite. Invitatii Mihaelei au devenit protagonistii unor numere senzationale de magie si au readus la viata momente umoristice indragite. Astfel, a doua editie a emisiunii "Intre Prieteni" s-a situat pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor romani, cu o audienta dubla fata de Pro TV, inregistrând o cota de piata de 16.2 % si un rating de 5.6%, in timp ce programul oferit de statia concurenta, Pro Tv, a inregistrat un rating mediu de 2.7 procente si o cota de piata de 7.8% la nivelul targetului urban.

Alaturi de Mihaela Radulescu, telespectatorii au putut descoperi artisti indragiti asa cum nu au mai fost vazuti vreodata. Printre invitatii s-au numarat: Elena Gheorghe, Puya, Daniel Buzdugan, Deep Central, Connect - R, Niculina Stoican si Maria Ciobanu, iar momentele de umor cu Rodica Popescu, George Ivascu, Eugen Cristea si Daniela Crudu au facut din nou deliciul telespectatorilor. Promisiunea se mentine si pentru show-ul de astazi de la ora 17.00 la Antena 1.

Mihaela Radulescu le da din nou intâlnire romanilor "Intre prieteni" luni de la ora 17.00.


Sursa: GfK Romania S.R.L.

Recomandari