Live acumFilm: Minus 25 de grade
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Mihaela Radulescu revine astazi la Antena 1 cu un nou show, "Intre prieteni"

Astazi, de la ora 17.00, Mihaela Radulescu da startul primei editii intre prieteni, la Antena 1. Oameni deosebiti, umor si muzica de calitate, momente inedite, acestea sunt doar cateva dintre surprizele pe care “intre prieteni” le pregateste telespectatorilor sai, in cele opt editii de exceptie. intr-o atmosfera relaxata si sincera, cu zambetul pe buze si fara prea multe griji, se asteapta un Craciun cald, doar “intre prieteni” la Antena 1! Mai mult, cei de acasa se vor intalni cu frumoasa prezentatoare si in noul an ce bate la usa.

Alaturi de Mihaela Radulescu, telespectatorii vor descoperi diferiti artisti romani sau vedete autohtone in ipostaze neobisnuite. Invitatii vor deveni protagonistii unor numere senzationale de magie si vor readuce la viata momente umoristice indragite. De asemenea, vor accepta provocarea de a pune in scena momente de umor originale cu promisiunea de a aduce multa voie buna in casele telespectatorilor Antena 1.


Printre invitatii primei editii a emisiunii "intre Prieteni" , difuzata astazi la Antena 1, incepand cu ora 17.00, se numara Monica Anghel, Marcel Pavel, Marius Florea Vizante, Adriana Trandafir, Cornelia si Lupu Rednic, Rica Raducanu, Maria Dragomiroiu, Constantin Enceanu, Anca Neacsu, Akcent, CRBL, Alex si Mandinga. De Craciun, intre prieteni, distractia va fi garantata! Invitatii editiei vor fi confruntati cu situatii neobisnuite si vor face fata unor ipostaze si roluri care nu le sunt familiare.

Rica Raducanu va participa la un numar de levitatie, iar Monica Anghel, Marcel Pavel, Marius Florea Vizante, Adriana Trandafir, Anca Neacsu, Alex si CRBL vor juca in momente umoristice de senzatie. Bineinteles, surprizele nu se vor opri aici. Fara muzica, o intalnire intre prieteni nu ar avea aceeasi savoare. Asa ca, pe langa momentele de discutie si umor, telespectatorii Antena 1 se vor bucura de muzica si bineinteles de compania unor artisti romani deosebiti. Alaturi de Mihaela Radulescu, telespectatorii vor descoperi Craciunul acesta bucuria sincera de a petrece timpul intre prieteni.

Recomandari