Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Mihaela și Constantin de la "Mireasă pentru fiul meu", la un pas de despărțire, înainte de finală! Ce motive secrete se află în spatele tensiunilor dintre cei doi

Relaţia dintre Mihaela și Constantin este din ce în ce mai tensionată, acum pe ultima sută de metri, iar acest lucru se poate observa la fiecare pas, gest, privire. Cristina Zaharia, invitata specială a emisiunii, în postura de psiholog, a remarcat o tensiune ţinută ascunsă până acum între cei doi.

Relaţia dintre Mihaela și Constantin este din ce în ce mai tensionată, acum pe ultima sută de metri, iar acest lucru se poate observa la fiecare pas, gest, privire. Cristina Zaharia, invitata specială a emisiunii, în postura de psiholog, a remarcat o tensiune ţinută ascunsă până acum între cei doi.

Cei doi se ciondănesc din orice și dau impresia că nu se mai suportă. Constantin se simte rănit de comportamentul Mihaelei, aceasta demonstrându-i că nu-i pasă de el, după cum spune chair el.

Deşi face eforturi să o împace de fiecare deată când este supărată, să fie alături de iubita sa, aceasta îl respinge şi pare că nu îi mai convine mai nimic din comportamentul său. Însă nemulţumirile există de ambele părţi.

Deşi Mihaela nu se deschide foarte uşor în fata invitatei din platou şi evită să dea răspunsuri concrete, se poate observa cu ochiul liber ca lucrurile nu-i sunt deloc pe plac.

Recomandari