Căutare Live

Mihai Morar vrea sa-i faca Simonei Gherghe un cadou substantial de casa noua! Vezi despre ce este vorba!

Cum s-ar simti doi barbati intre 51 de blonde incredibil de frumoase? Provocati, bulversati, amuzati? Dan Negru si Mihai Morar au raspunsul! Miercurea aceasta, la “Te pui cu blondele”, Mihai Morar intra in lupta cu blondele lui Negru, mai exact cu 50 de domnisoare senzationale si foarte determinate sa demonstreze ca pot face fata unui concurs solicitant de cultura generala. Cei doi vor avea insa parte de aceasta data de compania a 51 de blonde superbe, pentru ca Mihai Morar nu a venit singur in confruntarea lui Negru. Alaturi de el va intra in lupta cu fioroasa armata de blonde si indragita prezentatoare, Simona Gherghe.

Miza este foarte mare, mai ales pentru Simona, careia i s-a facut o promisiune foarte generoasa in cazul in care cei doi vor castiga premiul pus in joc la "Te pui cu blondele". Astfel, Mihai Morar a promis ca toti banii pe care ii vor castiga in showul lui Negru vor merge la Simona care urmeaza sa se mute la casa noua. Daca vor reusi sa ajunga insa la suma de 300.000 de milioane, s-ar putea ca cei doi sa devina vecini, Mihai Morar declarand ca ar putea sa-si cumpere si el teren langa Simona.

Daca vor pleca acasa cu marele premiu sau planurile lor vor fi dejucate de inteligenta blondelor lui Negru, ramane de vazut, miercurea aceasta, de la 20.20, la "Te pui cu blondele".

Telespectatorii pot afla mai multe informatii accesand pagina oficiala a emisiunii tepuicublondele.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/tepuicublondele.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Momente de actiune pura duminica la Gabi Firea Show... Antena 1 aduce in curand cel de-al treilea sezon Burlacul. 20 de fete lupta pentru inima lui Vladimir Draghia!...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri