Căutare Live

Mircea Badea şi Mikey Hash s-au întâlnit cu studenţii de la Intact Media Academy

Cei mai noi cursanţi ai Intact Media Academy au avut în această dimineaţă o întâlnire savuroasă. Cum cu cine? Cu Mircea Badea şi Mikey Hash, realizatorul show-ului IComedy, difuzat de Antena 1.

Cei mai noi cursanţi ai Intact Media Academy au avut în această dimineaţă o întâlnire savuroasă. Cum cu cine? Cu Mircea Badea şi Mikey Hash, realizatorul show-ului IComedy, difuzat de Antena 1.

Şi, dacă tot e vineri, atmosfera nu o fost tocmai una de curs, ci mai degrabă una relaxată. Printre glume şi râsete, realizatorii au împărtăşit tinerilor din experienţa lor şi au răspuns tuturor întrebărilor.

A noua serie de cursanţi ai Intact Media Academy au avut astăzi parte de o întâlnire pe cât de amuzantă, pe atât de constructivă, cu Mircea Badea şi Mickey Hash. Realizatorul show-ului IComedy le-a vorbit despre succesul pe care l-a avut pe internet, înainte să ocupe un post în televiziune şi bineînteles, despre cum s-a întâmplat acest lucru. Mircea Badea, a povestit, de asemenea, întâmplări de la debutul sau în TV. Ba le-a vândut şi câteva ponturi celor care vor să urmeze aceeaşi cale.

Mircea Badea a vorbit şi despre experienţa pe care a avut-o la filmările pentru show-ul IComedy. În calitate de invitat special, Mircea Badea prezintă iComedy, alături de Mikey Hash, în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1. Mai mult decât atât, în rubrica ITupeu, Mircea a fost provocat să înghită o lingură de scorţişoară, de către internauţi.

Cum s-a manifestat realizatorul, după ce a înghiţit condimentul, vedeţi în această seară, la iComedy, de la 20:30, la Antena 1!

Arhitecţii români care au uimit întreaga lume la „În premieră cu Carmen Avram”... Noul iubit al Gabrielei Cristea, în exclusivitate la Antena 2 ! Tavi Clonda: “N-a fost dragoste la prima vedere”...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri