Căutare Live

Mirela Boureanu, moderatoarea reality-showului „Mireasa pentru fiul meu”, se mentine in forma cu kickbox

Mirela Boureanu, frumoasa prezentatoare a showului „Mireasa pentru fiul meu” este un fan al kickboxului! Desi feminitatea o caracterizeaza in totalitate, Mirela se relaxeaza din cand in cand practicand un sport destul de dur, kickboxul.

Pentru a-si mentine tonusul, Mirela merge la sala de trei-patru ori pe saptamana. In afara de kickbox, moderatoarea emisiunii „Mireasa pentru fiul meu" mai practica si kangoo-jumps, tae-bo, cycling si step.

"Imi place sa fac efort si sa-mi pun inima la treaba. Imi da multa energie!" marturiseste Mirela.

Echitatia face si ea parte dintre pasiunile Mirelei Boureanu, sport pe care il practica de doua ori pe saptamana.

"Ma relaxeaza extraordinar de mult sa merg pe unul din caii mei preferati prin padure, dimineata! Cel mai frumos este insa iarna, cand totul este alb in jur si simti gerul in obraji in timp ce calul alearga" declara prezentatoarea tv.

Cel mai asteptat show de dating din Romania se pregateste sa ia startul la Antena 1. Incepand din 29 august, Antena 1 va difuza "Mireasa pentru fiul meu", cel mai important reality show matrimonial din Romania. Emisiunea a carei gazda va fi Mirela Boureanu va aduce din nou in centrul atentiei povesti de dragoste, intamplari spectaculoase, reguli dure, confruntari acide, emotii, suspans si multe provocari.

VIDEO! X Factor, audienta record in Marea Britanie!... Peste 10 milioane de telespectatori au urmarit prima editie a megashow-ului X Factor UK...
Ultimele știri