Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Mirela Boureanu Vaida se iubeste cu un student la filosofie!

De curand, frumoasa prezentatoare a celui mai iubit show matrimonial din Romania, Mirela Boureanu Vaida, a facut o marturisire cel putin socanta: a spus ca se iubeste cu un student la filosofie. Sotul Mirelei nu a parut deloc surprins, ba chiar a confirmat cele spuse de frumoasa vedeta Antena 1.

Mirela Boureanu, frumoasa prezentatoare a reality show-ului "Mireasa pentru fiul meu" si-a uimit de curand cunoscutii cu o marturisire cel putin socanta: a spus ca se iubeste cu un student la filosofie. Si pentru ca afirmatia sa fie si mai si, sotul Mirelei a confirmat totul.

"Iubesc un student la filosofie! Sotul meu s-a inscris la a doua facultate, e boboc la Filosofie!" a fost declaratia Mirelei. Acest lucru le-a schimbat putin viata cuplului, a carui casa a fost impanzita de carti de profil: "De la baie si pana in bucatarie ma lovesc de un Kant, Schopenhauer, Nietzsche etc".

Adevarata provocare a fost atunci cand au trebuit sa caute cea mai adecvata tinuta, pentru a participa la balul bobocilor. Acum in ianuarie, emotiile sunt cu atat mai mari pentru Mirela si sotul sau, pentru ca incepe prima sesiune.

Telespectatorii Antena 1 o pot urmari pe frumoasa prezentatoare Mirela Boureanu Vaida de luni pana sambata de la ora 14, iar luni de la 20:20, intr-o editie de gala "Mireasa pentru fiul meu".

Recomandari