Căutare Live

Momente de panică la ”Acces Direct”. I s-a făcut rău și a fost dusă de urgență la spital

La 84 de ani, viața a îngenunchiat-o pe bunica Tudora.

La 84 de ani, viața a îngenunchiat-o pe bunica Tudora.

Părăsită de nepoți, cu un fiu bolnav, cu multe boli netratate, bătrâna își duce traiul de pe o zi pe alta. Rar se întâmplă să aibă ce să pună pe masă, iar de cele mai multe ori, se culcă nemâncată.

Cătălin Crișan a vrut să-i fie alături pentru o zi, dar bunicuței i s-a făcut rău și a fost dusă cu ambulanța la spital.

Pe drum, bunicii Tudora i s-a făcut rău și echipa a chemat de urgență salvarea. După ce a fost dusă la spital, bunicii i s-a dat primul ajutor și a rămas internată pentru a i se face toate investigațiile.

Bahmu a lăsat-o pe asistenta ei cu gura căscată: "Mi-am făcut prima baie după trei săptămâni!"... Momente emoționante la ”Te cunosc de undeva!”: Theo Rose și Florin Ristei i-au adus un tribut Angelei Moldovan...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri