Antena Căutare

Morning ZU se vede din nou la ZU TV. Uite cine cântă vineri dimineaţă

Cine se trezeşte de dimineaţă doarme puţin, dar se trezeşte cu Buzdu, Morar şi Morning ZU. Mâine dimineaţă între orele 9 şi 10 toată lumea deschide televizoarele pe ZU TV

Cine se trezeşte de dimineaţă doarme puţin, dar se trezeşte cu Buzdu, Morar şi Morning ZU. Mâine dimineaţă între orele 9 şi 10 toată lumea deschide televizoarele pe ZU TV şi îi ascultă pe băieţii de la Deep Central!

Pe 15 aprilie aţi văzut pentru prima dată Morning ZU la ZU TV, cu Holograf şi Antonia, iar mâine în casele voastre intră Deep Central. Nu e o zi oarecare pentru Doru şi George pentru că mâine, 25 aprilie, Deep Central lansează un single şi un videoclip nou despre care v-am povestit AICI. Piesa "Dragostea învinge" şi videoclipul nou-nouţ vor fi văzute în PREMIERĂ, mâine, pe ZU TV!

E doar prima veste bună pe care o avem pentru voi pentru că Morning ZU va intra din ce în ce mai des în casele voastre prin intermedul ZU TV aşa că staţi pe aproape!

Grecul Ertil Kontaksiou, demonstrație de freestyler cu mingea... Meci de tenis între Vizante şi Vîrlan, la „Junior Chef”...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x