Antena Căutare

Muzica, umor si magie, astazi, in ultima editie a emisiunii “Intre prieteni”!

Rodica Popescu Bitanescu, Daniela Crudu, Catalin Zmarandescu, Cornelia si Lupu Rednic, Voltaj, Lora si Maria Dragomiroiu vin in platoul emisiunii

Astazi, Mihaela Radulescu va reveni pe micile ecrane, oferind telespectatorilor momente de umor deosebite, invitati speciali, muzica si magie in ultima editie a emisiunii "Intre prieteni. Pe parcursul difuzarii, emisiunea moderata de frumoasa prezentatoare s-a mentinut in topul preferintelor telespectatorilor, iar editia de ieri nu a facut exceptie, impunandu-se lider de piata atat la nivelul targetului comercial al postului Antena 1, 15-54 urban, cat si la nivelul targetului all urban. Incepand de luni, 9 ianuarie, de la ora 17.00, Simona Gherghe va reveni la Antena 1 cu o editie de exceptie "Acces Direct", prima din acest an.

Astazi, in ultima editie a emisiunii "Intre prieteni", telespectatorii o vor putea vedea pe Daniela Crudu intr-un moment de umor savuros. Frumoasa asistenta a acceptat provocarea Mihaelei Radulescu de a-si testa abilitatile actoricesti jucand alaturi de Rodica Popescu Bitanescu si Viorica Macovei in "Fete de Dorobanti".

Aceasta nu este singura surpriza pe care Mihaela Radulescu a pregatit-o pentru cei de acasa. Catalin Zmarandescu va fi si el actor pentru o zi, aparand alaturi de George Ivascu in "Meciul secolului", iar Cornelia si Lupu Rednic vor juca in "Mitica, dormi?", un alt moment de umor de exceptie. La randul sau, Calin Goia va surprinde publicul ca protagonist al unui numar de magie, iar Maria Buza si Radu Gabriel vor aduce voia buna in casele telespectatorilor jucand in "Cititorul de contor".

Tot astazi, la "Intre prieteni" vor veni sa incante publicul cu melodii foarte indragite Voltaj, Lora, Maria Dragomiroiu, Cornelia si Lupu Rednic, Maria Buza si Viorica Macovei.

Joi, 5 ianuarie, "Intre prieteni" s-a clasat din nou pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor din mediul urban, impunandu-se lider de piata si la nivelul targetului comercial al postului Antena 1, 15-54 urban.

Astfel, emisiunea moderata de Mihaela Radulescu a inregistrat in intervalul orar 17:06-18:58 o audienta de 6,4 % si o cota de piata de 16,1 % la nivelul targetului all urban, in vreme ce postul Pro TV a inregistrat pe acelasi slot orar un rating de 3,6 % si o cota de piata de 9,1 %. Pe prima pozitie in clasamentul audientelor s-a aflat si in randul publicului comercial al Antenei 1, 15-54 urban, inregistrand 5,2 % rating si 14,8 % share. Pe locul al doilea s-a clasat la nivelul publicului 15-54 urban postul Pro Tv, cu 4,1 procente rating si 11,7% cota de piata.

Ieri, in platoul emisiunii "Intre prieteni" au venit Adriana Trandafir, Sorana, Tociu si Palade, Claudiu Bleont, Escu, Elena Merisoreanu, Cristina Stamate, Ion Lucian, Connect-R, Puya, Marcel Pavel, Nicolae Furdui Iancu, Matilda Pascal Cojocarita si Claudette.

Sursa: Kantar Media

Din 9 ianuarie ai distractia la degetul mic. Acces Direct si Un show pacatos se intorc din vacanta... Ce inseamna codul de bare tatuat pe bratul Anei Maria Prodan? Impresara raspunde unor intrebari picante la “Te pui cu bl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x