"Narcisa Salbatica" - filmari exceptionale in Grecia

Cel mai frumos basm al timpurilor noastre, „Narcisa Salbatica”, se intoarce la Antena 1 cu un nou sezon, Narcisa – Iubiri nelegiuite. Alaturi de personaje spectaculoase si aventuri de proportii, echipa se afla zilele acestea in Grecia, unde pregatesc filmari exceptionale pentru cel de-al treilea sezon al serialului.

Cel mai urmarit serial romanesc, „Narcisa Salbatica", revine luni, 5 septembrie, la Antena 1. Cel de-al treilea sezon al telenovelei, Narcisa - Iubiri nelegiuite aduce alaturi de veteranii serialului noi si noi actori care promit sa demonstreze ca basmele pot prinde viata.

Surprizele insa nu se opresc aici. Echipa de productie se afla zilele acestea in Grecia, unde pregatesc filmari exceptionale pentru cel mai nou sezon al celui mai indragit serial romanesc de televiziune. Croaziere de vis si locatii dintre cele mai pitoresti sunt detaliile care vor face deliciul telescpecatorilor si in acest sezon al serialului.

Cu o intriga si personaje spectaculoase, ce a reunit nume importante precum Draga Olteanu Matei, Magda Catone, Gabriel Dutu, Andrei Aradits, Serban Ionescu sau Ion Haiduc si tinere talente precum Alina Puscas sau Vladimir Draghia, „Narcisa Salbatica" le-a indus telespectatorilor sai placerea de a descoperi adevaratele valori umane, dragostea sincera dar si tensiunea unor relatii imposibile, clasandu-se la finalul celui de-al doilea sezon, pe primul loc in preferintele lor.

Telenovela al carei scenariu a fost coordonat de celebrul actor si scenarist argentinian, Gabriel Corrado, a adus in fata publicului o imagine a vietii reale, a carei magie vine chiar din spectaculoasa forta a destinului, care si-a pus indata amprenta pe vietile protagonistilor, facandu-i martori la intamplari incredibile, transformari si rasturnari impresionante de situatie.

Ultimele știri