Căutare Live

Neatza cu Razvan si Dani, Acces direct si Un show pacatos se intorc din vacanta

Cu forte proaspete, pe 3 septembrie, Razvan, Dani, Simona Gherghe si Dan Capatos se intorc din vacanta. O lume mai buna, incepe cu o toamna mai vesela, iar vedetele Antenei 1 sunt gata sa le ofere telespectatorilor premisele unor sezoane pe cinste.

Dupa un sezon de succes incheiat, conform traditiei cu doua saptamani de transmisii in direct de pe plaja si o bine meritata vacanta, impartita intre familie si prieteni si filmarile pentru X Factor, Razvan si Dani revin de pe 3 septembrie in fiecare dimineata la Antena 1. Cu glume bune, momente inedite, invitati alesi pe spranceana, premiere muzicale si multe surprize, cei doi le vor inveseli zilele romanilor, asa cum o fac, fara greseala, de mai bine de patru ani. Alaturi le vor fi si in acest sezon Roxana si Vladut, dar si Ruxandra Luca si Marian Duta, cei pe mana carora Razvan si Dani au lasat matinalul in perioada in care au fost in vacanta.

Surpize le pregatesc telespectatorilor si Simona Gherghe si Dan Capatos. Cele mai tari exclusivitati din lumea mondena vor putea fi aflate si in aceasta toamna numai de la Antena 1. Dupa amiezele vor fi din nou relaxante in placuta companie a Simonei si a invitatilor ei de la "Acces Direct" , iar serile, mai pacatoase ca niciodata pentru ca "Un show pacatos" va avea o echipa mai sexy si mai pacatoasa, dar si un decor nou nout.

Aflati totul ce trebuie sa stiti despre emisiunile favorite pe paginile de Facebook ale fiecareia: "Neatza cu Razvan si Dani" , "Acces Direct" si "Un show pacatos" !

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanti competitori pe piata media din Romania, statut castigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a tinut mereu aproape. Cu o echipa de oameni deosebiti in spatele camerelor, cu vedete indragite si formate de succes, Antena 1 isi mentine pozitia de lider in programe de divertisment, dand viata spectacolului si oferind inspiratie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media romanesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanta ramane o valoare constanta.

Teledon pentru Camelia Contu. Fosta campioana mondiala, in pragul disperarii... Dan Negru muta tot showbizul romanesc la Istanbul...
Ultimele știri