Live acum
Prime Time 20:00Film: Parker

Nicolas Cage cauta "Comoara nationala", astazi, la Antena 1! Ajuta-l s-o gaseasca, de la 20:30!

Producatorul Jerry Bruckheimer si regizorul John Turteltaub aduc pe ecrane o aventura impresionanta, in care apar cele mai faimoase monumente, asezari si repere-simbol din istoria Americii.

"Comoara nationala/National Treasure" (SUA, 2004) este un film despre un jaf de inalta clasa combinat cu o cautare disperata dupa o comoara straveche. Din misterele acoperite de trecerea timpului, apare un film modern de actiune despre o vanatoare de comori.

Nicolas Cage, laureat al premiului Oscar, interpreteaza rolul lui Benjamin Franklin Gates, un barbat care si-a petrecut toata viata incercand sa descopere o comoara despre care nu prea mai crede nimeni in ea.

Este vorba de comoara Templierilor, care se crede ca ar fi fost ascunsa in America. De sase generatii, familia Gates incearca sa o descopere, folosindu-se de indiciile lasate de Parintii Fondatori ai Americii.

Este o aventura palpitanta, care ii poarta pe telespectatori de la Arhivele Nationale pana la catacombele de sub New York .

Din distributie mai fac parte Sean Bean (in rolul lui Ian Howe) si Diane Kruger (Dr. Abigail Chase). Poti sa ai o seara placuta si un inceput frumos de week-end, dar depinde doar de tine...

Sursa & foto: Cinemagia.ro

Recomandari