Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Nimic nu se compară cu o masă în oraș. Roby Roberto o impresionează pe Danela lao cină romantică!

A vrut să-și impresioneze iubita și a scos-o la restaurant, însă atitudinea lui necioplită a determinat-o să plece înainte să apuce să mănânce. Așa se face că Roby rămâne singur să se bucure de ”puiul cu penne” și zărește un copil al străzii, ce-l privea insistent. Atunci, acesta se ridică și-l cheamă la masă

A vrut să-și impresioneze iubita și a scos-o la restaurant, însă atitudinea lui necioplită a determinat-o să plece înainte să apuce să mănânce. Așa se face că Roby rămâne singur să se bucure de ”puiul cu penne” și zărește un copil al străzii, ce-l privea insistent. Atunci, acesta se ridică și-l cheamă la masă. „În puii mei!” este o emisiune de divertisment difuzată de Antena 1. Ea cuprindea scenete în care erau parodiate persoane publice precum Roby Roberto, Andrei Versace, Adrian Mititelu, Mircea Dinescu, Florin Piersic (toate interpretate de Mihai Bendeac), alte personaje inspirate din videoclipuri populare de pe internet: Fernando de la Caransebeș, Nicușor de la Brăila, Telecomandații, Gogâie și Momâie, Lumy Nitsa. În cadrul emisiunii a mai parodiat și filme precum Liceenii și Cu mîinile curate.

“În puii mei!” este unul dintre show-urile de comedie de top din România, poziţie confirmată pe parcursul sezoanelor de difuzare. Momente haioase, personaje care mai de care mai interesante, inspirate din actualitatea românească sunt doar câteva din ingredientele unei emisiuni care le oferă telespectatorilor oportunitatea de a uita de grijile cotidiene şi de a intra într-o lume unde distracţia este continuă. Spumos, puţin înţepător, dar mereu sănătos, umorul "În puii mei!" este de neegalat, alături de Mihai Bendeac şi echipa sa.

Recomandari