Căutare Live

NUMAI DE BINE: Programul de slăbire corect, o dantură sănătoasă, cadoul ideal şi fursecurile lui Moş Crăciun, duminică, la Antena 3

Fetele „Numai de bine” vă invită duminică dimineaţă, de la ora 9:30, la Antena 3, la o nouă serie de materiale interesante.

Fetele „Numai de bine” vă invită duminică dimineaţă, de la ora 9:30, la Antena 3, la o nouă serie de materiale interesante.

Maria Linda vă va arăta cum ar trebui să arate un program de slăbire ca la carte, fără a aduce traumatisme corpului, în timp ce Ela Crăciun va dezvălui secretul unei danturi sănătoase. Pentru că mai sunt doar două săptămâni până la Crăciun, Olivia Păunescu va oferi câteva sfaturi în ceea ce priveşte alegerea cadoului ideal, iar la final, Anca Lungu va prepara fursecurile lui Moş Crăciun.

Nu pierdeţi „Numai de bine”, duminică, de la ora 9:30, la Antena 3.

"Gladiatorul" intră în arenele Antenei 1: Filmul de Oscar e duminică, de la 21:30!... Mega surpriză la X Factor! În a doua gală live, apare un invitat-surpriză în juriul super show-ului...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri