NUMAI DE BINE: Programul de slăbire corect, o dantură sănătoasă, cadoul ideal şi fursecurile lui Moş Crăciun, duminică, la Antena 3

Fetele „Numai de bine” vă invită duminică dimineaţă, de la ora 9:30, la Antena 3, la o nouă serie de materiale interesante.

Fetele „Numai de bine” vă invită duminică dimineaţă, de la ora 9:30, la Antena 3, la o nouă serie de materiale interesante.

Maria Linda vă va arăta cum ar trebui să arate un program de slăbire ca la carte, fără a aduce traumatisme corpului, în timp ce Ela Crăciun va dezvălui secretul unei danturi sănătoase. Pentru că mai sunt doar două săptămâni până la Crăciun, Olivia Păunescu va oferi câteva sfaturi în ceea ce priveşte alegerea cadoului ideal, iar la final, Anca Lungu va prepara fursecurile lui Moş Crăciun.

Nu pierdeţi „Numai de bine”, duminică, de la ora 9:30, la Antena 3.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri