O concurenta de la “Mireasa pentru fiul meu” a lesinat din cauza emotiilor!

Momente dificile in casa “Mireasa pentru fiul meu”! Dupa ce a fost nominalizata pentru a parasi competitia, Sanda, o concurenta a lesinat din cauza emotiilor! In ciuda faptului ca a fost sustinuta si incurajata de colegele ei, Sanda a primit foarte rau vestea posibilei eliminari.

Starea ei a fost stabilizata cu ajutorul unui echipaj medical care a ajuns in scurt timp in casa "Mireasa pentru fiul meu". Dupa incident, Sanda si-a asigurat familia ca este bine si ca nu exista motive de ingrijorare. Concurenta sustine ca starea ei a fost cauzata de fapul ca nu mancase suficient in acea zi, dar si pentru ca a fost coplesita de emotii.

Sanda este din Oradea si este pedichiurista-manichiurista. Este o persoana ambitioasa, sincera si mereu cu zambetul pe buze. Cand vine vorba de dragoste, Sanda lasa ca lucrurile sa mearga de la sine. "Niciodata nu am facut nimic pentru a castiga inima barbatului iubit! Dragostea nu se castiga, ci se simte!", afirma Sanda.

"Mireasa pentru fiul meu", emisiunea prezentata de Mirela Boureanu Vaida va fi difuzata saptamana aceasta in doua intervale orare, de la 10.50 si de la ora 14.00, urmand ca vineri, telespectatorii sa revada concurentii lor preferati si in cadrul editiei de gala, difuzata de la ora 20.20. Inca din primele zile de difuzare, reality-showul a reusit sa aduca in casele romanilor emotie, suspans si momente inedite, iar telespectatorii au ramas in fata micilor ecrane, fapt confirmat si de cifrele de audienta.

Vezi mai jos galeria foto!

Ultimele știri