Live acumObservator 06
Prime Time 20:30X Factor

O săptămână frumoasă începe cu „Happy Day”, pe Happy Channel

Criss, Vlad, Rapha și Carmen Brumă pun COOL în cultură la „Happy Day”, de luni până joi, dimineața de la 8:00 și în reluare seara, de la 23:30, la Happy Channel.

Criss, Vlad, Rapha și Carmen Brumă pun COOL în cultură la „Happy Day”, de luni până joi, dimineața de la 8:00 și în reluare seara, de la 23:30, la Happy Channel.

În ediția de luni, 12 septembrie, gazdele emisiunii emisiunii COOLturale „Happy Day” le aduc telespectatorilor informații prețioase pentru un stil de viață frumos și sănătos.

Carmen Brumă vine cu sfaturi de nutriție pentru o dietă echilibrată și le explică părinților ce alimente ar trebui să consume copiii cu probleme de greutate. În plus, prezintă cele mai bune exerciții matinale pentru o zi plină de energie… pe care le pun în practică chiar Criss și Vlad.

Ce film excepțional urmează să se lanseze în cinematografele din România, pe care Criss îl așteaptă cu nerăbdare? Care sunt cărțile ideale pentru copii, ce nu ar trebui să lipsească de pe noptiera, sau din bilblioteca acestora? Telespectatorii vor afla luni dimineață, de la 8:00 la 9:00, la „Happy Day”, pentru că la Happy Channel găsești tot ce iubești!

Pentru că „Fiecare zi e Happy Day!”, fragmente din emisiune vor fi presărate de-a lungul întregii zile pe Happy Channel. Și pentru a aduce și mai mult #happiness în viața telespectatorilor, întreaga ediție de dimineață poate fi vizionată în reluare de la 23:30.

Recomandari