Căutare Live

Oana de la ”Mireasă pentru fiul meu”, anunț uimitor pentru fani chiar de ziua ei: ”A sosit timpul să mă desprind de voi, să-mi formez familia mult visată!”

O prezență controversată în cadrul celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”, Oana s-a bucurat de aprecierea fanilor, însă acum a luat o decizie radicală.

O prezență controversată în cadrul celui de-al treilea sezon al emisiunii ”Mireasă pentru fiul meu”, Oana s-a bucurat de aprecierea fanilor, însă acum a luat o decizie radicală.

La doar câteva luni după ce anunța timid că iubește din nou, fosta concurentă a făcut un anunț șoc pentru fani și anume, că în perioada următoare îți va închide contul de socializare, deoarece nu mai vrea să fie în centrul atenției.

”A mai trecut un an, iar eu sunt tot în sufletele şi pe buzele voastre. Mulţumesc! De doi ani încoace, viaţă mea nu mai este aceeaşi...A fost un an în care unii dintre voi au rezonat cu mine, alţii s-au regăsit, unii m-au îndrăgit pur şi simplu, alţii dimpotrivă, unii şi-au trăit propria poveste prin mine, pentru alţii a fost doar un vis neîmplinit.

Un an cu lacrimi de ură şi iubire, cu ras de copil, nebunie, cu sufletul la gură, regrete, vise, dezamăgiri, dar cu toţii am trăit "povestea" aşteptând finalul.

Acum, când un alt an în afară concursului s-a scurs, gândurile despre propria-mi viaţă, au început să prindă contur. Dar, voi aţi rămas. Tot aici. Tot lângă mine. Fără a aştepta nimic în schimb. Cinste vouă!

De aceea, cu regret în suflet vă anunţ că în scurt timp voi închide această pagină, nu pentru că aţi greşit cu ceva (dimpotrivă, cele mai multe zâmbete vi se datorează), ci pentru că a venit timpul să mă desprind de cuib şi să îmi deschid aripile...să-mi pot clădi familia mult visată.

Este adevărat că atunci când am acceptat să dansăm în spectacolul vieţii, ne-am asumat să ne punem viaţa pe tapet şi de cele mai multe ori să fim puşi la zid.

Uşor este să decidem pentru noi înşine, dar nu şi pentru ceilalţi. Poate a sosit timpul ca altcineva să-şi facă loc în casele şi inimile voastre (deşi ştiu că am locul meu special, în fiecare din voi).”,
a fost mesajul care a însoțit mai multe imagini postate de Oana pe contul de socializare, imagini în care apăreau doi îndrăgostiți în avion, semn că poate aceasta părăsește țara pentru a se împlini pe plan sentimental.

Oana a fost concurentă la ”Mireasă pentru fiul meu”, în cel de-al treilea sezon, când a format un cuplu cu Laur, însă relația lor nu a funcționat.

Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri