Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

Ozana Barabancea schimba destinele artistilor de la „Te cunosc de undeva!”

„Te cunosc de undeva!” show-ul care le-a adus telespectatorilor transformari spectaculoase si Antenei 1 audiente de top revine din 15 septembrie cu un nou sezon! Mari emotii ii asteapta nu doar pe cei opt concurenti ce intra in jocul transformarilor, ci si pe jurati, care de cele mai multe ori le sunt alaturi in momentele grele. Ozana Barabancea, profesoara de canto, a lucrat foarte mult cu fiecare dintre concurentii primului sezon. „Au fost artisti care dupa primul sezon mi-au promis ca in viata lor nu vor mai face playback” a spus mandra doamna profesoara!

Machiaje spectaculoase, costume senzationale, gesturi studiate in cel mai mic detaliu, voci antrenate pentru a le semana celor ale artiștilor pe care concurentii ii vor aduce pe scena „Te cunosc de undeva!” sunt doar o parte dintre ingredientele emisiunii pe care Antena 1 le-o prezinta telespectatorilor din 15 septembrie.

Cu doar cateva zile inainte de marea lansare a show-ului, nu doar concurentii au emotii, ci si cei patru jurati, care le sunt mereu aproape atunci cand dau de greu. Ozana Barabancea, profesoara lor de canto, a observat de-a lungul primul sezon „Te cunosc de undeva!” evolutii extraordinare in randul concurentilor: „Au fost artisti care dupa primul sezon mi-au promis ca in viata lor nu vor mai face playback” a spus mandra doamna profesoara!

Recomandari