Antena Căutare

Pe ultima suta de metri, atmosfera din casa "Mireasă pentru fiul meu" devine insuportabilă. Valentin: "Se crede un fel de Dumnezeu al emisiunii"

Tensiunile au atins cote periculoase! Adriana şi Lavinia s-au răfuit fără milă. Motivul? Numarul felurilor de mancare pe care acestea le gatesc.

Tensiunile au atins cote periculoase! Adriana şi Lavinia s-au răfuit fără milă. Motivul? Numărul felurilor de mâncare pe care acestea le gătesc.

Adriana se simte jignită de Lavinia şi are impresia că Laviniei îi place să le spună altora ce să facă, dând directive. Pe ultima sută de metri, concurenții devin din ce în ce mai irascibili, iar cuplurile sunt în pericol!

Dându-şi cu părerea despre ceea ce s-a întâmplat între cele dou fete, Valentin a făcut o remarcă la adresa Laviniei: "Se crede un fel de Dumnezeu al emisiunii!"

Din 5 septembrie, spectacolul e plin de culoare la Antena 1! Ce surprize vă aşteaptă în această toamnă... Denisa de la ”Mireasă pentru fiul meu” nu mai arată deloc așa! Susținătorii au fost luați prin surprindere. Ce schimbare...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x