Pe Vaporul iubirii, Adelina sarbatoreste cu alti barbati un an de la divortul de Liviu Varciu

Timpul trece repede si vindeca toate ranile. A simtit-o Adelina Pestritu, care sarbatoreste un an de la despartirea de Liviu Varciu pe Vaporul iubirii, acolo unde se distreaza de minune starnind pofte nebanuite in toti barbati aflati la bordul navei, ba chiar si in intangibilii ofiteri superiori.

Ziua in care s-a implinit un an de la despartirea de Liviu a gasit-o pe Adelina, fosta doamna Varciu, mai atragatoare ca oricand. Se pare ca statutul de femeie divortata ii prieste fotomodelului, de vreme ce exact la un an de la divort a fost intens curtata atat de Robert, pe Vapor, cat si de un ofiter superior al vasului.

Frumusetea si sex-appealul romancei au atras atentia libanezului Jimmy Kataza, unul dintre cei mai bine pozitionati ofiteri ai vasului Orient Queen. Vrajit de aparitia fermecatoare a Adelinei, ofiterul a hotarat sa isi incerce norocul la inima ei, cu toate ca stia ca aceasta este implicata intr-un concurs pentru gasirea jumatatii.

Intr-o seara in care Robert Miu o lasase singura pe frumoasa prezentatoare TV, ofiterul Kataya a profitat de ocazie si a trecut la actiune. Acesta i-a oferit Adelinei un pahar de sampanie si a invitat-o la o discutie in privat. Adelina, la randul ei, nu a stat prea mult pe ganduri si acceptat invitatia, gest care a provocat o adevarata avalansa de gelozie in sufletul lui Miu.

Enervat la culme de tupeul ofiterului, concurentul nu s-a sfiit sa isi revendice postura de iubit al fostei doamne Varciu. Totusi, nici ofiterul nu s-a lasat mai prejos si nu a cedat furiei necontrolate a lui Robert. Ca sa o recastige pe Adelina, posesivul Robert nu a avut incontro decat sa isi infrunte rivalul.

Cum s-a solutionat conflictul dintre cei doi barbati orbiti de dorinta de a o cuceri pe Adelina, urmariti duminica, de la 20.20, la Antena 1.

Parteneri
De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă. Motivele științifice din spatele teoriei
Dacă încerci să mănânci sănătos, cu siguranță ai auzit despre beneficiile consumului micului dejun. Dar s-ar putea să ai încă dubii cu privire la importanța pauzei de masă la prânz. De ce nu trebuie să sari peste pauza de masă, oare.
Catine.ro
Ultimele știri