Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Pepe, asa cum nu l-ai mai vazut niciodata! Uite-l servind cu sampanie ... o armata de blonde!

O noua editie incendiara „Te pui cu blondele?” revine in aceasta seara, de la 20:30, la Antena 1, de aceasta data „Blondipedia” lui Negru fiind completata de Sanziana Buruiana, Oana Lis, Rodica Miron sau Loredana Chivu, asa ca situatiile amuzante nu au intarziat sa apara.

Curioase din fire, blondele s-au interesat de trecutul lui Pepe, afland astfel ca acesta a fost intr-o perioada si ospatar. „Nu vrei sa ne servesti si pe noi cu sampanie?” a insistat una dintre blonde, astfel ca artistul s-a vazut nevoit sa se intoarca la vechea lui meserie. Ce alte picanterii au mai aflat blondele lui Negru, ramane de vazut in aceasta seara, la Antena 1!

De-a lungul timpului, nume mari din show biz-ul romanesc, printre care Gheorghe Hagi, Nadia Comaneci si Ilie Nastase, Stela Popescu si Alexandru Arsinel, Mirabela Dauer, Simona Gherghe, Dan Capatos, Catalin Botezatu, Cristian Topescu sau Ovidiu Lipan Tandarica au acceptat propunerea lui Dan Negru de a intra in confruntare directa cu armata sa de blonde.

Recomandari