Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Peste 2.6 milioane de telespectatori urmareau aseara Next Star. Dan Negru, mesaj emotionant pentru telespectatori

Cea de-a treia editie a emisiunii “Next Star” a fost una speciala si, parca, mai mult ca niciodata, toti concurentii au fost extraordinar de talentati. De aceea, inainte de anuntarea castigatorului editiei, Dan Negru a facut un anunt emotionant pentru parinti, spectatori si telespectatori: "Ne cerem scuze, in numele regulamentului, in numele tuturor, ne cerem scuze ca doar unul merge mai departe". Peste 2.6 milioane de telespectatori urmareau aseara momentul jurizarii micutei Denisa, concurenta ce i-a „furat” dansatorii juratului Connect-R, pentru momentul sau. Emisiunea s-a impus ca lider detasat de audienta, atat in randul publicului din mediul urban, cat si la nivel national.

Astfel, emisiunea prezentata de Dan Negru a inregistrat aseara un rating mediu de 10.4% si o cota de piata de 19.6% pe segmentul all urban, clasand principalul competitor, Pro Tv, pe pozitia secunda, cu doar 8.5% rating si 16% cota de piata.

Si la nivel national, Next Star a fost prima optiune a celor mai multi romani, emisiunea lui Negru fiind urmarita, in medie de 1.904.000 de telespectatori, inregistrand un rating mediu de 10% si 18.7% cota de piata. Pozitia secunda in topul audientelor a fost ocupata tot de Pro Tv.

In minutul de aur, 21:58, peste 2.623.000 de telespectatori la nivel national urmareau momentul jurizarii micutei Denisa, in vreme ce mai putin de jumatate urmareau programul oferit de principalul competitor, Pro Tv.

Romanii au urmarit in numar foarte mare si povestile din casa Mireasa pentru fiul meu, ambele intervale de difuzare ale emisiunii impunandu-se ca lider detasat de audienta, atat in randul publicului din targetul comercial, 18-49 urban, cat si la nivel urban si national. Emisiunea prezentata de Mirela Boureanu Vaida a inregistrat ieri, in cel de-al doilea interval de difuzare, un rating mediu de 3% si o cota de piatade 18.9% la nivelul targetului 18-49 urban. Pe locul secund s-a clasat programul oferit de Pro Tv, cu un rating mediu de 1.5 procente si o cota de piata de doar 9.4%.

Romanii le-au fost alaturi in numar mare si ieri Simonei Gherghe si lui Dan Capatos, emisiunile Acces Direct si Un show pacatos ocupand pozitii fruntase in topul audientelor. Astfel, Acces Direct a inregistrat ieri un rating mediu de 5.2% si o cota de piata de 15.9%, fiind preferata celor mai multi telespectatori din mediul urban. Pozitia secunda a fost si de aceasta data de Pro TV.

Campionul noptilor albe, Dan Capatos, a spulberat si el concurenta aseara, peste 239.000 de telespectatori din targetul comercial, 18-49 urban, urmarind, in medie, emisiunea Un Show Pacatos, inregistrand un rating mediu de 4.3% si o cota de piatade 15 procente.

Recomandari