Peste 800.000 de telespectatori au urmarit aseara momentul eliminarii la Next Top Model. Productia Antenei 1 s-a clasat pe primul loc in topul preferintelor romanilor

Next Top Model si-a adjudecat aseara pozitia de lider in topul preferintelor telespectatorilor din mediul urban. Peste 800.000 de telespectatori au urmarit jurizarea Next Top Model, care a avut loc tocmai in Islanda. Un invitat special al lui Catalin a analizat prestatia foto la shootingul inedit printre ghetari: presedinta Iceland Fashion Week. Cu ochii in lacrimi, Denisa si-a luat ramas bun de la colegele ei.

Productia Antenei 1 s-a clasat si in aceasta saptamana pe prima pozitie in topul preferintelor telespectatorilor din mediul urban. Finalul celui de-al cincilea episod Next Top Model le-a gasit pe protagonistele show-ului in una dintre locatiile de suflet ale lui Catalin Botezatu, minunatul taram al Islandei. Pe o veritabila corabie a vikingilor de alta data, perfect conservata intr-un muzeu de la marginea oceanului, concurentele Next Top Model pasesc cu emotie si nerabdare.
Dupa participarea la cel mai important eveniment din Islanda si shootingul inedit printre ghetari, la temperaturi de - 5 grade Celsius, concurentele Next Top Model asteapta cu sufletul la gura decizia juriului. Catalin le critica aspru pe concurente, fara urma de menajament.

Iuliana, Flori, Iulia, Denisa, Simona si Gina au intrat in atentia designerului. "Fetelor, imi este foarte greu sa ma despart de voi, pacat de frumusetea voastra si de ceea ce ati putea face voi in viitor. Unele dintre voi ati luat proportii, altele nu aveti atitudine, nu stiti sa mergeti pe podium. Ce s-a intamplat oare cu Iuliana, care a luat de doua ori premiul pentru cea mai buna fotografie? Dezastru! Ce s-a intamplat cu Denisa care s-a ingrasat groaznic? Dar tu Gina, care nu reusesti deloc sa mergi pe podium? M-ati dezamagit!"

Denisa paraseste cu ochii in lacrimi competitia. "Pentru mine Next Top Model a fost o experienta unica. Sunt atatea drumuri in viata, nu se termina totul aici, desi mi-as fi dorit mult sa merg mai departe. Asta e, Catalin nu are nicio vina ca nu am fost eu buna! Plec si cu zambetul pe buze, si cu ochii inlacrimati.

Peste 800.000 de telespectatori din mediul urban au urmarit aseara momentul eliminarii din cadrul show-ului Next Top Model by Catalin Botezatu. Productia Antenei 1 a inregistrat astfel o cota de piata de 15,9% share si un rating de 7,2 %, mai mult decat dublu fata de postul concurent, Pro TV, care a inregistrat o cota de piata de 6% share si un rating de 2,7%.

Vezi mai jos galeria foto!

Sursa:GfK Romania S.R.L.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri