Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Petrecere de zile mari la Mamaia pentru concurentii Mireasa pentru fiul meu! Saptamana aceasta caravana se afla in Bucuresti!

Duminica, actualii concurenti ai celui mai indragit reality show matrimonial din Romania s-au alaturat caravanei Mireasa pentru fiul meu in Mamaia, incheind sejurul pe litoral cu o petrecere care a cucerit toata plaja din zona Satului de Vacanta, desfasurandu-se pe durata intregii zile.

Numerosi fani au luat cu asalt echipajul caravanei, solicitand autografe si fotografii sau dorind sa le ofere concurentilor preferati flori, cadouri si sfaturi. Printre numeroasele inscrieri facute, concurentii au avut timp si de plaja, balaceala, dans, dar si de intalniri cu rudele in cadrul carora au discutat despre cele mai importante subiecte din competitie. Telespectatorii vor urmari zilele acestea la Mireasa pentru fiul meu cum a decurs vizita pe litoral, ce schimb de impresii a avut loc intre actualii si fostii concurenti, ce idile s-au infiripat, ce secrete s-au discutat, dar si ce rasturnari de situatie s-au produs!

Incepand de maine, timp de 5 zile, caravana se va afla in Bucuresti, unde fostii concurenti vor face ultimele inscrieri pentru noul sezon. Asadar, fetele si baietii dornici sa participe in cadrul noului sezon Mireasa pentru fiul meu, sunt asteptati miercuri in Centrul Vechi al Bucurestiului. Cei care nu vor reusi sa vina la intalnirea cu fostii concurenti se mai pot inscrie sunand la numarul de telefon 0728.728.913 sau completand formularul disponibil pe www.mireasapentrufiulmeu.ro.

Recomandari