Căutare Live

Pinocchio! Desene animate! Copilarie! Melancolie! (Antena 1, 20:30)

Filmul de animatie "Pinocchio" a fost lansat in SUA pe 7 februarie 1940, fiind produs de Walt Disney si regizat de Ben Sharpsteen si Hamilton Luske.

Este al doilea film din seria de filme animate Disney, serie care a inceput in 1937 odata cu "Alba ca Zapada si cei sapte pitici".

Bazat pe povestirea lui Carlo Collodi, "Aventurile lui Pinocchio", a devenit filmul de animatie clasica cu cele mai importante incasari din toate timpurile.

Actiunea are in prim-plan o marioneta din lemn pe nume Pinocchio (vocea lui Dickie Jones), fiind adus la viata printr-o zana albastru (Evelyn Venable), care ii spune el poate deveni un baiat real daca dovedeste el insusi "curajos, sincer, si altruist".

Astfel, incepe aventurile marioneta de a deveni un baiat real, care implica mai multe intalniri cu mai multe personaje dezgustatoare, cu un caracter infect.

Vezi aventurile lui Pinocchio, in aceasta seara, la Antena 1, de la 20:30! Momente magice, amintiri din copilarie...


„Romanii au artisti”, pozitie de top in preferintele tinerilor. Peste un milion de persoane au urmarit ieri showul de la... Confruntarea asistentelor pacatoase: Ella vs. Jasmine! Trebuie sa vezi cum rade Jasmine! Razi si tu, cu lacrimi......
Parteneri
Cum să-ți alegi parfumul în funcție de zodie. Află ce preferințe are fiecare nativ
Catine.ro
Ultimele știri
x