Căutare Live

"Plasa de stele": Xonia si-a facut parul langa un cosciug!

Cum v-ati simti daca in timp ce v-ati coafa prin spatele dumneavoastra ar trece un alai cu un mort? Sau daca un preot v-ar arata ca poate sa danseze ca Michael Jackson? Indragita cantareata Xonia stie! Protagonista unei farse incredibile planuita cu atentie de echipa lui Negru a trecut intr-un timp scurt prin stari foarte diferite, de la jena, la soc, disperare, frica si in final din nou la socul de a descoperi ca totul a fost o farsa la “Plasa de stele”. Cum a reactionat interpreta confruntata cu o serie de situatii iesite din comun, telespectatorii Antena 1 vor afla astazi, 13 decembrie, de la 20.15, la Plasa de stele.

Ca si Dana Savuica, Xonia a picat in plasa lui Dan Negru pornind de la simpla intentie de a se coafa. Apeland la ajutorul lui Cristi Pascu, hair stylistul i-a spus Xoniei ca are o problema personala si ca nu o poate primi la salon, dar ca poate veni la el acasa, fiind vorba de o urgenta. Inainte sa o coafeze, Cristi i-a aplicat Xoniei o masca tratament, motivul perfect pentru a tine pe victima plasei blocata in casa, urmand ca el sa mearga la etaj pentru a o lasa singura.

In scurt timp, Xonia a descoperit ca in aceeasi locatie unde ea se coafa se intamplau si alte lucruri decat cele legate de hair styling. Mai exact, s-a trezit ca pe scari coborau niste persoane imbracate in negru, purtand pe brate o moarta si altii care ii urmau cu sicriul. Astfel, Xonia a aflat si in ce consta problema personala mentionata de hair stylistul ei, acesta coborand imediat pentru a se justifica. Fiind nevoita sa mai ramana in casa datorita mastii pe care o avea pe par, Xonia a asistat alaturi de persoanele care isi plangeau mortul la nefericitul eveniment.

Situatia se va complica si mai mult atunci cand in scena va aparea un preot care va reusi sa o socheze pe Xonia cu miscarile sale de dans in stil Michael Jackson, inclusiv aratandu-i ca stie sa faca spagatul. Mai mult, preotul nu va renunta pana ce n-o va convinge pe interpreta de calitatile sale vocale de exceptie.

Prin ce alte experiente incredibile va mai trece Xonia, telespectatorii vor descoperi astazi, 13 decembrie, de la 20.15, intr-o noua editie a emisiunii "Plasa de stele".

In-grid vine in Romania sa salute fanii X Factor... VIDEO! Fenomenul X Factor a cuprins Romania!...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri