Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

“Poftiți pe la noi: Poftiți de vă iubiți” în această toamnă, la Antena 1!

După ce a pus pe roate mai multe pensiuni din țară și a adus o sumedenie de vedete să muncească în scopuri caritabile pentru a ajuta oameni cu niște povești extraordinare, Nea Marin are din această toamna un nou mesaj: Poftiți de vă iubiți!

Nea Mărin pregătește „Poftiți pe la noi-Poftiți de vă iubiți”

După ce a pus pe roate mai multe pensiuni din țară și a adus o sumedenie de vedete să muncească în scopuri caritabile pentru a ajuta oameni cu niște povești extraordinare, Nea Marin are din această toamna un nou mesaj: Poftiți de vă iubiți!

Munca depusă de starurile din showbiz sub atenta lui supraveghere va avea un scop cât se poate de romantic: cupluri care trăiesc o iubire ca-n film, dar nu au avut niciodată posibilitatea să se căsătorească, au acum șansa de a-și vedea visul cu ochii. Complice cu unul dintre parteneri sau cu prietenii acestora, Nea Marin alături de vedete vor pune la cale nunta perfectă.

Alegerea locației, invitații, nașii, domnișoarele de onoare sau domnii, ținutele, meniul, decorul, florile, cadourile, muzica sau alte performance-uri, toate vor intra în grija organizatorilor, adică a vedetelor și a lui Nea Mărin.

“Am spus asta în repetate rânduri: pentru mine familia e sfântă. Mi-am cunoscut soția încă din copilărie și de atunci suntem împreună. Avem două fete minunate și 2 nepoței extraordinari. La fel de bine știți deja că sunt un păstrător al tradițiilor și aș vrea ca tinerii din ziua de azi să ducă mai departe moștenirea strămoșilor noștri. Familie, dragoste, tradiții, toate acestea sunt parte din noul sezon “Poftiți pe la noi: Poftiți de vă iubiți”.

Nea Mărin pregătește o surpriză pentru cei care se iubesc și vor să își unească destinele

Voi face tot posibilul ca alături de vedetele invitate să îndeplinim visul unor oameni speciali și vom povesti despre tradițiile de nuntă din diverse zone ale țării. În această toamnă, vă lansez o nouă invitație: Poftiți de vă iubiți!”, a declarat Nea Marin.

Toate sarcinile pe care Nea Mărin le va da vor fi îndeplinite contra cronometru, astfel încât într-o săptămână nunta să aibă loc. Nici un meniu nu va semăna cu altul, nici un tort, nici o rochie de mireasă. Fiecare nuntă va avea ingredientele la care mirii au visat întreaga lor relație, dar care, până la acel moment, păreau imposibil de îndeplinit.

Pentru detalii despre „Poftiți de vă iubiți” și înscrieri, dă click aici!

Recomandari