Căutare Live

PREMIILE RADAR DE MEDIA: Mirela Boureanu Vaida - Cel mai bun prezentator TV

Românii au dovedit din nou că îi sunt alături fostei prezentatoare "Mireasă pentru fiul meu". Mirela Boureanu Vaida s-a clasat în fruntea categoriei „Cel mai bun prezentator Tv”. 

Românii au dovedit din nou că îi sunt alături fostei prezentatoare "Mireasă pentru fiul meu". Mirela Boureanu Vaida s-a clasat în fruntea categoriei „Cel mai bun prezentator Tv”.

Aceasta a avut parte de o seară emoţionantă la Gala Premiilor Radar de Media 2016, unde a fost prezenta pentru a patra oară.

Mămica unei fetiţe superbe şi, recent, a unui băieţel de care este foarte mândră a demonstrat încă o dată ca viaţa de familie şi cariera pot fi îmbinate cu succes. Mirela mai are la activ două astfel de premii.

Ce să mai... Publicul o adoră, iar roadele muncii sale se văd!

În 2015, emisiunea „Mireasa pentru fiul meu” a fost şi ea prima opţiune a românilor la categoria „Cel mai bun serial / reality show tv”, cu un total de 6002 voturi.

Adio, visul frumos s-a terminat?! Cel mai iubit cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu" s-a destrămat? „Unde-i v... Happy Channel înregistrează un nou record de audiență...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri