Live acumFilm: Alice in Tara Oglinzilor (SUA 2016)
Prime Time 20:00Film: Parker

Printul Persiei vine vineri la Antena 1! Octavia Geamanu urmareste filmul alaturi de colegi, in redactie

Antena 1 aduce povestea Printului Persiei vineri 14 decembrie, de la 20:30. Jake Gyllenhaal si Gemma Arterton vor purta telespectatorii in lumea antica si ii vor cuceri cu o poveste incredibila. Personaje fantastice, aventuri prin dunele de nisip si multa adrenalina, toate acestea nu vor lipsi din filmul “Printul Persiei: Nisipurile Timpului”. Si pentru ca filmul incepe imediat dupa terminarea Observatorului special, Octavia Geamanu ramane in redactie, sa nu rateze inceputul.

„Prince of Persia imi aminteste de copilarie. A fost jocul pe care l-am primit de la parintii mei, impreuna cu primul meu computer. De-abia asteptam sa vin de la scoala ca sa il pot juca. N-am reusit niciodata sa ajung la ultimul nivel, insa voi afla deznodamantul vineri, dupa Observatorul special. Am cumparat deja popcorn, pentru ca voi vedea filmul in redactie, impreuna cu cativa colegi. Nu vrem sa ratam inceputul filmului!”

Bazat pe celebrul joc video, filmul prezinta incredibila poveste a lui Dastan, un print persan care se aliaza cu Tamina, o printesa dintr-un imperiu rival, pentru a dejuca planurile unui rege care vrea sa provoace o furtuna de nisip in stare sa distruga intreaga lume. Pentru a castiga, printul trebuie sa invinga o serie de fiinte fantastice, ajutat si de Pumnalul Timpului, o arma in stare sa controleze timpul: sa-i incetineasca scurgerea sau sa-l dea inapoi.

Jake Gyllenhaal a fost nominalizat la Premiile Oscar pentru rolul din controversatul film regizat de Ang Lee, “Brokeback Mountain” si a fost elogiat pentru roluri din productii precum “Donnie Darko”, “Love and Other Drugs”, “Zodiac”. Pentru interpretarea Printului Persiei, Jake Gyllenhaal a fost nominalizat in 2010 la gala “Teen Choice Award”. Actrita britanica Gemma Arterton a putut fi vazuta in super productii precum: „Clash of the Titans”/ „Infruntarea titanilor”, “Tess”, “RocknRolla”.

Recomandari