Profit.ro şi Profit TV au încheiat un parteneriat cu Bloomberg Media Distribution pentru furnizarea de informaţii financiare şi de business în România

Profit.ro şi Profit TV anunţă încheierea unui parteneriat cu Bloomberg Media Distribution pentru pentru furnizarea, prin platformele digitale şi TV, de informaţii financiare şi de business produse de Bloomberg.

profit.ro, profit tv

news.ro

Profit.ro şi Profit TV anunţă încheierea unui parteneriat cu Bloomberg Media Distribution pentru pentru furnizarea, prin platformele digitale şi TV, de informaţii financiare şi de business produse de Bloomberg. Cu 2.700 de jurnalişti şi analişti în 120 de ţări, parteneriatul cu Profit.ro şi Profit TV marchează primul acord de distribuţie încheiat de Bloomberg în România.

Profit.ro va include pe site-ul propriu o secţiune multimedia sub brandul Bloomberg, care va conţine ştiri globale, fotografii, grafice şi conţinut video generat de redacţiile Bloomberg din întreaga lume. În plus, pachete video Bloomberg vor fi difuzate pe canalul de televiziune Profit TV, începând cu această săptămână.

„Suntem bucuroşi că vom putea oferi publicului nostru conţinut multimedia despre actualitatea financiară şi de business internaţională, de o calitate pe care puţine surse în afara Bloomberg o asigură astăzi. Profit.ro şi-a propus încă de la început să aducă în atenţia publicului nu doar ştiri locale, ci şi informaţii internaţionale, de interes într-o lume tot mai interconectată şi globalizată, în care contextul internaţional influenţează evoluţii şi evenimente din economia românească. O promisiune pe care o întărim prin acordul de parteneriat încheiat cu Bloomberg, instituţie media recunoscută pentru acurateţea şi relevanţa conţinutului furnizat de aproape patru decenii”, afirmă Oana Osman, redactor-şef Profit.ro.

„Lansat în toamna anului trecut şi impus deja în spectrul media drept o solidă platformă de informare şi dialog, Profit TV, singurul post de business din România, devine acum şi singura televiziune din ţară având un parteneriat cu reputata instituţie Bloomberg, nume de referinţă în media de business internaţional. O premieră pentru piaţa din România, o nouă confirmare a câştigului adus tuturor celor care urmăresc constant emisiunile Profit TV şi un instrument unic prin care telespectatorii vor avea un acces privilegiat şi exclusiv la informaţii pe care le vor înţelege rapid ca fiind extrem de utile pentru ei”, declară Thomas Dincă, redactor-şef Profit TV.

Profit.ro este o publicaţie lansată în 2015, care a reunit jurnalişti cu experienţă în presa financiară şi economică. Website-ul este poziţionat ca o platformă de jurnalism online, completată de instrumente utile celor care sunt interesaşi de produse şi servicii financiare, investiţii sau oportunităţi de afaceri.

Canalul Profit TV a fost lansat în luna septembrie a anului 2018. Este o platformă ce furnizează soluţii antreprenorilor români şi companiilor mici şi mijlocii interesate e o perspectivă prezentată cu acurateţe asupra mediului de afaceri din România.

Parte din grupul media dezvoltat de Clever Media Network, companie condusă de omul de afaceri Adrian Tomşa, care deţine şi canalele TV LOOKSPORT, LOOKPLUS and AGROTV, precum şi LOOKMEDICA, Profit TV este un instrument util pentru oamenii de afaceri interesaţi să afle, în mod concret, direct de la specialişti în economie, situaţia reală a din România şi din lume şi tendinţele din fiecare piaţă.

Profit TV este disponibil în prezent în grilele Telekom, Digi, Orange and UPC.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri