Live acumFilm: John Wick
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Programele Antena 1 in topul preferintelor telespectatorilor

Antena 1 se mentine in topul preferintelor telespectatorilor din mediul urban. Pe primul loc s-au situat ieri emisiunea Acces Direct, telenovela Narcisa Salbatica si supershow-ul Un show pacatos. Si emisiunea Burlacul i-a convins pe telespectatori sa ramana in fata micilor ecrane.

Cu o cota de piata de 15,5 procente si un rating mediu de 3,9%, la nivel urban, Antena 1 s-a clasat ieri pe primul loc in topul audientelor cu emisiunea Acces Direct, lasand pe locul secund postul Protv cu 3,6 % rating si 14,2 share. Acces direct a fost lider cu 454.000 de telespectatori din mediul urban au urmarit ieri emisiunea prezentata de Simona Gherghe in vreme ce postul Pro Tv a adus in fata televizoarelor 415.000 de telespectatori.

Si cu editia de joi, Burlacul le-a adus telespectatorilor momente de maxima tensiune. Ceremonia trandafirului a adus din nou in prim plan cel mai controversat personaj al show-ului: Cezara. Spre surprinderea tuturor, sezuala blonda a parasit lupta pentru cucerirea Burlacului. Pentru a-si ascunde dezamagirea, ea a improscat din nou cu noroi in celelalte concurente: „Sunt niste penibile! Nu era defel anturajul meu!". Editia de joia aceasta a adunat in fata micilor ecrane un varf de nu mai putin de 1.016.000 de telespectatori din mediul urban, o cota de piata de 19,7 procente si un rating de 8,8.

Telenovela Narcisa Salbatica isi mentine pozitia de lider in topul serialelor romanesti. Astfel, productia Antena 1 a avut aseara o cota de piata de 15,5 procente si un rating de 6,6 % la nivel urban, cu o medie de telespectatori din mediul urban de 754.000, lasand in pozitie secunda postul de televiziune Pro Tv , care a inregistrat o cota de piata de 14,2 share si un rating mediu de 6 % la nivel urban cu o medie de telespectatori din mediul urban de 689.000.

Nici Dan Capatos nu s-a lasat mai prejos de colegii sai, emisiunea prezentata de acesta, Un show pacatos, inregistrand un rating mediu la nivel urban de 2,2 %, cu o cota de piata de 13,3 share si o medie de telespectatori de 249.000. Pe locul secund s-a clasat Pro Tv cu un rating de 1,9 procente, o cota de piata de 11,6 procente si o medie de telespectatori la nivel urban de 218.000.

Sursa: GfK Romania S.R.L.

Recomandari