Programul de Paște, la Happy Channel! Maraton „Poldark”, slujba de Înviere și filme îndrăgite

La Happy Channel, startul programului de Paște se dă vineri seara, de la ora 23.00, când telespectatorii pot urmări un adevărat maraton al serialului „Poldark”, o producție de excepție ce a primit 27 nominalizări și alte 7 premii la festivalurile de film.

La Happy Channel, startul programului de Paște se dă vineri seara, de la ora 23.00, când telespectatorii pot urmări un adevărat maraton al serialului „Poldark”, o producție de excepție ce a primit 27 nominalizări și alte 7 premii la festivalurile de film.

Slujba de Înviere va fi transmisă sâmbătă, 27 aprilie, în intervalul orar 23.50 și 00.15.

Maratonul „Poldark” continuă și în zilele de sâmbătă și duminică. Astfel, sâmbătă, după slujba de Înviere, de la ora 00.15. Happy Channel difuzează episoadele 8-12 din serialul britanic. Iar duminică, între orele 23.00 - 05.30, telespectatorii Happy vor putea urmări ultimele șase episoade din Poldark.

Sâmbătă, de la 20.00, la Happy Channel, puteți urmări filmul „Eu sunt Sam”, iar duminică, tot de la 20.00, cinefilii vor putea vedea filmul ”S-a născut o stea”.

Povestea serialului „Poldark” este plasată la puțin timp după terminarea Războiului de Independență din America (1775-1783). Odată terminate luptele, Ross Poldark, cândva un membru respectat al orașului, se întoarce acasă, cu gândul de a-și regăsi familia și iubita. Însă, așteptările lui sunt date peste cap de ceea ce găsește în orașul natal. Moșia familiei este în paragină, tatăl lui a decedat, iubita lui s-a logodit cu un alt bărbat.

În încercarea de a-și recâștiga statutul, el cumpără o mină. Aici, o găsește Demelza Carne, fiica unui miner, pe care o salvează dintr-o încăierare. O angajează pe post de slujnică în casă. Însă, odată ce începe să o cunoască mai bine, se îndrăgostește de ea. Cei doi se căsătoresc și fac un copil. Însă, viața lor este departe de a fi una roz, lipsită de griji și de intrigi. Pe lângă evenimentele acelor ani tumultoși, Ross mai trebuie să facă față și problemelor pe care i le creează fosta lui logodnică, geloasă și invidioasă.

Distribuție: Aidan Turner (Ross Poldark), Eleanor Tomlinson (Demelza Poldark), Jack Farthing (George Warleggan), Heida Reed (Elizabeth Warleggan), Luke Norris (Dwight Enys), Gabriella Wilde (Caroline Penvenen), Ellise Chappell (Morwenna Chynoweth), Tom York (Sam Carne), Harry Richardson (Drake Carne), John Nettles (Ray Penvenen), Caroline Blakiston (Aunt Agatha), Beatie Edney (Prudie Paynter).

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri