Căutare Live

Publicatiile INTACT Media Group se integreaza intr-o noua companie

Intact Publishing va fi condusa de un Comitet Director, constituit din Gabriela Firea, Marius Tuca si Serban Barbato, iar la nivel operational de Dan Matiescu
"Este o miscare strategica necesara in conditiile in care in industria media vor rezista doar cei cu adevarat puternici. Faptul ca va exista un centru unic de servicii de suport va asigura un business de print temeinic si cit mai ofertant pentru partenerii nostri," spune Dan Matiescu, CFO Intact Media Group si director general Editura Intact.

Acest process se va desfasura pe parcursul urmatoarelor luni, etapa finala fiind mutarea intr-un singur sediu.

"Pentru mine si echipa pe care o coordonez sunt esentiale rezultatele activitatii noastre, mentinerea in topul preferintelor cititorilor a brandurilor pe care le-am dezvoltat (Saptamana financiara, Fin.ro magazin, Felicia) si contributia la amplificarea succesului trustului caruia ii apartinem-Intact Media Group", a declarat Gabriela Firea, director general Saptamana Financiara, Fin.ro si Felicia.

Procedurile de integrare catre acest nou model structural vor fi implementate de o echipa interna, asistata de specialisti ai unei reputate companii de consultanta.

IMG isi creeaza astfel un mecanism integrat de business, adaptat cerintelor pietei, care sa ii asigure fluentizarea proceselor operationale, precum si eficientizarea comunicarii interne si externe.

Intact Media Group reprezinta cea mai importanta platforma media din Romania. Trustul ofera publicului larg si comunitatii B2B continut de calitate, cu relevanta locala, creat si dezvoltat de o echipa de profesionisti. Fondat in 1991, Intact Media Group a construit un portfoliu puternic de marci in televiziune, presa scrisa, radio, online si productie, printre care Antena1, Jurnalul National sau Radio ZU.

Antena 3, lider de stiri in august, in cel mai disputat interval orar... “Mireasa pentru fiul meu” si Observator 16, din nou pe primul loc in topul audientelor...
Ultimele știri