Live acumFilm: Minus 25 de grade
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Publicul alege marele castigator de la „Te cunosc de undeva!”

Au mai ramas patru zile pana la marea finala live a super showului „Te cunosc de undeva!”. Sambata, de la 20:20, finalistii primului sezon, Delia, Jorge, CRBL si Lora se vor lupta pentru premiul de 15.000 de euro, trecand din nou prin transformari senzationale. Castigatorul va fi ales de telespectatori, iar cei mai norocosi dintre acestia vor avea sansa sa castige un iPad.

Publicul va decide cine va fi marele castigator al primului sezon Te cunosc de undeva!. Prin vot, fanii emisiunii isi vor alege favoritul si, implicit, cauza sociala pentru care vor fi donati cei 15.000 de euro. Pe parcursul celor 10 editii Te cunosc de undeva!, concurentii au trecut prin transformari uluitorare care au reusit sa surprinda deopotriva publicul si juriul emisiunii. Cei opt concurenti s-au luptat editie de editie pentru a-si demonstra calitatile, dar numai patru au ajuns in marea finala.

Delia, Jorge, CRBL si Lora vor face show pe scena sambata viitoare, intrand in pielea unor personaje alese chiar de public. Pe site-ul emisiunii, telespectatorii au putut vota personajele pe care si-au dorit sa le vada in marea finala, iar acum isi vor vota favoritul si vor avea si posibilitatea de a castiga una dintre cele 4 tablete iPad puse in joc de Antena 1.

Cine va fi favoritul publicului, telespctatorii vor afla urmarind sambata, de la 20:20, marea finala live Te cunosc de undeva!, numai la Antena 1.

Recomandari