Căutare Live

Radu Buzaianu si bolidul cersetor

Radu Buzaianu, moderatorul emisiunii Show Time, de la Antena 2, a trecut, recent, printr-o intamplare mai putin obisnuita.  In parcarea unui mall cunoscut din Bucuresti, o masina foarte scumpa a oprit in dreptul masinii lui Radu Buzaianu, si, in mod surprinzator, soferul bolidului valoros i-a cerut… bani de motorina.

Iata relatarea moderatorului Antena 2, postata pe pagina de Facebook: “BMW-ul opreste langa mine. La volan un smecher usor incordat. Langa, o ea, a lui. El, genul "fratioare da si tu geamul jos”. Il dau. El: “nu te supara. Am avut un necaz pe autostrada. Ne ajuti cu niste bani?” Eu: “Tu vezi din ce masina ma intrebi?” El: “am ramas fara motorina”.

“Nu i-am dat. Ca maine, poimaine, ma trezesc si cu Bianca Dragusanu parcand in dreptul meu, necajita ca nu mai are motorina… ”, adauga Radu Buzaianu.

Exclusiv! Lora, prima aparitie dupa operatia suferita in Turcia, la "Acces Direct"... Alexandra Badoi se alatura lui Dan Negru la “Next Star”...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri