Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Raluka, cu burtă şi chelie, la “Te cunosc de undeva!”

Frumoasa Raluka reuşeşte o nouă transformare totală şi spectaculoasă sâmbătă, 10 mai, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”.

Frumoasa Raluka reuşeşte o nouă transformare totală şi spectaculoasă sâmbătă, 10 mai, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”.

Ea îşi va face apariţia pe scena show-ului transformărilor cu… chelie, mustaţă şi burtă. În ediţia care îi va desemna pe cei patru finalişti ai acestui sezon, Raluka îl va imita pe maestrul Tudor Gheorghe şi va cânta “Au înnebunit salcâmii”.

Şi dacă, mai deunăzi, Raluka spunea că nu există personaj mai greu de interpretat decât Ştefan Iordache pe care, de altfel, l-a imitat remarcabil într-una dintre ediţiile precedente ale show-ului, iată că ruleta îi oferă posibilitatea să-şi schimbe părerea. “A fost foarte dificil. Şi da, m-a incomodat mustaţa”, a recunoscut Raluka. Dacă de la masa juriului Andrei Aradits i-a atras atenţia că a fost “prea explicită” pe scenă, Pepe i-a sărit în apărare: “Da, dar pe maestrul Tudor Gheorghe nu-l deranjează mustaţa şi nici burta, pentru că sunt ale lui”.

Cum se încheie “disputa” de la masa juriului, vedeţi sâmbătă, 10 mai, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”

Recomandari