Căutare Live

Recunoşti vedeta din spatele măştii - Betty Boop? Cine s-a ascuns sub masca celebrului personaj animat

Zece măști, una mai spectaculoasă decât alta, au urcat pe scena Revelionului Starurilor 2020, prezentat de Dan Negru, la Antena 1. Ce vedetă se află în măştii - Betty Boop?

Recunoşti vedeta din spatele măştii - Betty Boop? Cine s-a ascuns sub masca celebrului personaj animat

O altă misiunea grea pentru vedetele invitate în platoul Revelionul Starurilor 2020. Aceștia au avut de ghicit cine se ascunde în spatele măștii lui Betty Bloop, iar pentru acest lucru aceasta a interpretat o piesă.

Dan Negru le-a oferit invitaților un indiciu extrem de important, vedeta care se ascunde în spatele măștii este la fel de cunoscută pe intreg pământul precum Betty Boop. „Este un star internațional” , a adăugat acesta.

Cine se ascunde în spatele măștii? Nimeni alta decât Gabriela Szabo.

Recunoşti vedeta din spatele măştii - Imelda? Una dintre cele mai frumoase românce a impresionat pe scena Revelionului S... Recunoşti vedeta din spatele măştii - Maleficent? Una dintre cele mai senzaționale măști din acest an...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri