Căutare Live

Relatiile se complica la Mireasa pentru fiul meu! Afla care sunt cele doua triunghiuri amoroase din concurs!

Situatii extrem de complicate vor fi dezbatute sambata aceasta, la gala celui mai indragit reality show matrimonial! Pe langa cele doua cupluri de indragostiti care se confrunta cu diverse probleme si obstacole, in casa “Mireasa pentru fiul meu” exista nu unul, ci doua triunghiuri amoroase: unul este format din Adrian care o disputa pe Edina cu Octavian, iar celalalt din Andreea si Andrada care, de ceva vreme, i-au captat intreaga atentie lui Imre! Prin urmare, este posibil sa se mai formeze un cuplu, doua sau situatia triunghiurilor amoroase sa continue in acest fel o perioada. Care sunt sentimentele concurentilor, ramane de vazut sambata, de la ora 14.00 si de la ora 17.00 numai la “Mireasa pentru fiul meu”!

Un alt subiect controversat ce va fi abordat in aceasta editie este conflictul dintre doua mame care ameninta stransa prietenie dintre Dragos si Ionut. In ultima perioada, divergentele dintre Gabriela si Niculina au luat amploare, iar sambata telespectatorii vor afla adevaratul motiv al nemultumirilor care au dus la ruptura si vor descoperi noi puncte de vedere ale unor persoane apropiate celor doua!

Tot la Finala Saptamanii, cei de acasa vor afla si care este perechea castigatoare dintre cele trei finaliste, care se va bucura de un sejur minunat intr-una dintre cele mai cunoscute metropole ale Europei: Paris, Viena sau Atena! Saptamana trecuta, Alexandra si Dragos, Andreea si Adrian, Andrada si Imre au obtinut punctaj maxim pe baza scenetelor interpretate in urma cu doua saptamani, prin urmare, publicul a mai avut la dispozitie inca o saptamana pentru a vota pe site-ul www.voteazamireasapentrufiulmeu.ro, perechea favorita.

Mai multe informatii puteti afla accesand pagina oficiala a emisiunii mireasapentrufiulmeu.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/Mireasapentrufiulmeu.

Caravana X Factor ajunge in orasul lui Andrei Leonte. Oare si viitorul castigator va fi tot de la Iasi?... La multi ani, Dan Capatos!...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri