Căutare Live

Repetitii dure pentru concurentii „Te cunosc de undeva!” Ozana i-a pus sa cante alergand pe banda rulanta

Sambata aceasta, de la 20:30, echipa „Te cunosc de undeva!” a pregatit o gala cu totul si cu totul speciala, dedicata zilei de Dragobete. Cei opt concurenti au primit din partea ruletei transformari de exceptie, iar Ozana vrea sa fie sigura ca pot face fata oricarei provocari. Astfel ca, la repetitii a scos untul din ei, punandu-i sa cante in timp ce alergau pe banda rulanta. Anda Adam s-a amuzat cel mai tare pe banda.

„Ca sa va explic: ei nu au incredere in mine si in conditia mea fizica. Cred ca nu ati inteles. Eu si cand dorm alerg!” a mai glumit artista, care s-a vazut nevoita sa admita ca este o proba foarte grea. Atunci cand ai o coregrafie antrenanta e foarte greu sa iti pastrezi suflul pe perioada melodiei.

Cel de-al treilea sezon al indragitului show „Te cunosc de undeva!” a debutat sambata trecuta cu opt noi concurenti curajosi, care s-au aventurat sa intruchipeze si sa interpreteze cat mai credibil cu putinta vedete internationale dar si de la noi din tara. Anda Adam, Rona Hartner, Ioana Anuta (finalista X Factor), Simona Nae, Sonny Flame, Pepe, Serban Copot si Andrei Stefanescu(Alb – Negru) promit sa uimeasca juriul cu interpretari de exceptie, in fiecare sambata seara, de la 20:30, numai la Antena 1.

Transformari spectaculoase la “Te cunosc de undeva” >> Andreea Balan, fata in fata cu... Andreea Balan! ORA 20:30!... Incredibil! Mihai Bendeac indragostit de zece fete in acelasi timp! Vezi cum a fost posibil!...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri