Antena Căutare

Revelionul cel neBUN aduce la Antena 1 cel mai tare concurs de revelioane! Liviu și Andrei se întrec cu Nea Mărin

În marea seară de 31 decembrie, de la ora 20:00, la Antena 1 începe o porție dublă de distracție. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu nu renunță la rivalitatea cu Nea Mărin nici în noaptea dintre ani!

colaj foto cu andrei stefanescu, liviu varciu, nea marin si vedete care vor fi prezente la revelionul 2023 de la antena 1 Galerie
Descoperă ce program poți vedea la Antena 1 de Revelion 2023 | Antena 1

Dar de data aceasta o fac în numele întrecerii supreme: cine a pregătit cel mai tare program de Revelion, Liviu și Andrei sau Nea Mărin?

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Marin la un dublu Revelion, la Antena 1.

Fiecare intră în ringul petrecerii cu o echipă grea de vedete și aruncă în scenă momente memorabile pentru o porție dublă de distracție.

Citește și: ZU TV aduce de Crăciun şi Revelion cele mai frumoase momente de Sărbătoare

Articolul continuă după reclamă

Astfel, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, telespectatorii își vor da întâlnire cu cei trei pentru a descoperi numeroasele lor surprize și a se bucura de două Revelioane într-unul, așa cum numai Revelionul cel neBUN poate fi!

Programul de Revelion 2023 de la Antena 1

Întreaga intrigă a unei nopți de neuitat la Antena 1 pornește de la o coincidență buclucașă: ce se întâmplă când Liviu și Andrei, dar și Nea Mărin închiriază același local pentru petrecerea de Revelion? Niciunul nu renunță la distracție și aleg să se dueleze! Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, revelionul cel neBUN le are pe toate și mai mult de-atât, pentru o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile.

Andrei Ștefănescu, Liviu Vârciu, Romică Țociu, Paula Chirilă și Adriana Trandafir

Andrei Ștefănescu, Liviu Vârciu, Romică Țociu, Paula Chirilă și Adriana Trandafir promit un Revelion 2023 plin de distracție, la Antena 1

Și asta pentru că atât Liviu și Andrei, cât și Nea Mărin intră în acest concurs al Revelioanelor cu rețete imbatabile de voie bună. Loredana, Andreea Bălan, Elena Gheorghe, dar și Romică Țociu, Paula Chirilă, Eliza și Cosmin Natanticu, Maria Popovici și Mincu, Adriana Trandafir, Ruby, Jo, SHIFT, Connect-R, Johny Romano, What’s UP, Mario Fresh, Lino Golden, Jador, Mioara Velicu, Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, Viorica și Ioniță de la Clejani, Vali Vijelie, Jean de la Craiova, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, și alții fac parte din cel mai neBUN program de Revelion, în care artiștii intră în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin.

Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când începe cea mai tare petrecere care îi va purta spre 2023!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x