Romania, se intoarce comedia! "In puii mei" se pregateste sa ia startul la Antena 1!

Supercomedia revine la Antena 1! Cele mai iubite personaje din Romania se reintorc pe micile ecrane pentru un sezon incendiar al showului “In puii mei”! Din 16 octombrie,de la 20.20, in fiecare duminica, distractia prinde glas la Antena 1, glasul incofundabil si mereu diferit al carismaticului Mihai Bendeac!

Muzica, dansul si umorul fac casa buna la "In puii mei"! Telespectatorii sunt asteptati din nou la o portie sanatoasa de distractie alaturi de indragitele personaje ale emisiunii, dar si de o serie de personaje noi, cu povesti la fel de savuroase si amuzante ca cele din sezoanele anterioare. Personajele noi vor fi construite pornind de la nume cunoscute din Romania, iar surprizele nu se opresc aici: doua personaje fictive, incredibil de amuzante, doi pastori vor veni pe platourile de filmare ale emisiunii "In puii mei". O alta surpriza pregatita pentru telespectatori este un nou platou de filmare impresionant.

Personajele politice nu vor frecventa nici acest sezon al emisiunii, iar daca vor exista astfel de aparitii, ele vor avea loc intr-un context anume.

"Am renuntat de foarte mult timp la personajele politice si in principiu atunci cand mai apar in emisiune, ele apar in contexte care nu au nicio legatura cu zona politica, ci in contexte in care ar putea fi un om in viata de zi cu zi. Nu ma intereseaza politica si cred ca nici pe oameni nu-i mai intereseaza", a declarat Mihai Bendeac.

Indiferent cum sunt personajele lui Mihai Bendeac, intelectuali sau oameni simpli, nume cunoscute sau oameni obisnuiti, ele au un numitor comun: au candoare.

"Personajelor mele incerc sa le imprim candoare, iar cand un personaj are candoare, el nu poate fi decat un personaj pozitiv, nu poti sa razi de un personaj negativ", a mai declarat vedeta Antena 1.

Filmarile pentru "In puii mei" au inceput si in curand telespectatorii Antena 1 se vor bucura de noi aventuri si mult umor alaturi de indragitul actor Mihai Bendeac si echipa sa.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri