Căutare Live

S-a aplecat sa ia un mar si a ajuns la spital cu piciorul in ghips!

Bogdan Pelea, unul dintre concurentii de la Marele Castigator, a avut parte de o experienta extrem de neplacuta in timp ce se afla in cantonamentul organizat in cadrul show-ului. Pentru o persoana ponderala poate parea de neinteles ce i s-a intamplat concurentului insa oamenii care sufera de obezitate, asa cum este si Bogdan, se confrunta constant cu astfel de probleme

Totul a pornit de la dorinta fireasca a lui Bogdan de a manca un mar! Problema este ca marul nu era pe masa ci pe podea, langa frigider, ceea ce insemna ca Bogdan trebuia sa se aplece dupa el. Aparent, nimic complicat pana acum insa in momentul in care a dat sa se ridice, Bogdan nu s-a mai sprijinit in maini, i-au cedat articulatiile si drept urmare a fost dus la medic. De acolo a plecat bineinteles cu un picior in ghips!

In ciuda faptului ca a avut 10 zile piciorul in ghips el a continuat antrenamentele in camera, a tinut dieta propusa de antrenoarea sa si chiar a incercat sa manance mai putin pentru a compensa activitatea fizica mai redusa. Scena va fi difuzata joia aceasta, de la 20:30, la "Marele Castigator"!

Bogdan Pelea are 40 ani iar la intrarea in concurs greutatea lui era 161.7 kg. Ajuns sa nu mai poata sta in picioare in bucatarie, Bogdan a sperat ca aceasta emisiune ii va schimba viata. Concurentul a lucrat ca bucatar timp de 15 ani, de la varsta de 24 ani pana anul trecut cand a trebuit sa renunte din cauza kilogramelor acumulate (gusta zilnic 40 de feluri de mancare).

Bogdan are doi copii cu sotia sa care ii este alaturi de 24 de ani, dar, din pacate, si ei au imprumutat aceleasi obiceiuri, fiind supraponderali. Este diagnosticat cu obezitate de gradul 3 si medicul i-a recomandat sa ia o pauza, sa incerce sa slabeasca pentru ca va ajunge la obezitate morbida. Ii este frica de moarte. Se gandeste ca este tanar si trebuie sa aiba grija de copii, sa ii creasca.

Urmareste "Marele Castigator" joi, ora 20:30, la Antena 1!

Foto: Mihai Stetcu

Descopera Femeia Activia!... Marele castigator: echipa albastra vede mesajele emotionante ale familiei...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri